|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σελα
Ηγουμενίτσα φίλε μου.....γνωστός μαστορακος με 50,00 €€€€
Και διχρωμία της αρεσκείας σου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Βαγγο καποια στιγμη θελω να αλλαξω την δικη μου ειναι ο.κ ο τυπακος εκει ???
|
|
|||
|
|||
να ρωτήσω κάτι εδώ αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Θέλω να φτιάξω ανατομική την κόκκινη σέλα από το 800αρι μου αλλά θέλω να την κάνω πάλι κόκκινη όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μαμά χρώμα. Ο μπάτζιο που εκεί θα την φτιάξω έχει ένα κόκκινο αλλά είναι καρμπον. Γνωρίζει κανείς κάποιο άλλο κατάστημα που να έχει το σωστό κόκκινο; Τηλεφώνησα στο μοτο κ μου είπε ότι έχει αλλά στις φωτό του βλέπω ένα που πορτοκαλοφέρνει.
|
|
|||
|
|||
Να τολμήσω να σου πω για τον Dimi. Με κάθε επιφύλαξη όμως καθώς το τι ζητάει ο καθένας από μια σέλα είναι τελείως προσωπικό πράγμα. Έχω φτιάξει 3 σέλες σε αυτόν, με δυσκολότερη αυτή από το R90S, την στιγμή που κανένας άλλος στην Θεσσαλονίκη δεν το αναλάμβανε. Θεωρώ αρκετή καλή την δουλειά του και σε βάθος χρόνου δεν είχαν πρόβλημα.
Σχετικά με το χρώμα που σε ενδιαφέρει, να σου πώ ότι έχει πολύ μεγάλη παρακαταθήκη από δερματίνες. Η ανατομική όμως που σκέφτεσαι κατ' εμέ πρέπει να την δοκιμάσεις πριν της περάσει το κάλυμμα. Στο 650GS του αδερφού μου χρειάστηκε να πάει δύο φορές να την δοκιμάσει μέχρι να την φέρει εκεί που του ήταν το απόλυτο.... |
|
|