|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βόλτα στη Κων/πολη & Άγκυρα 10-11-12 Οκτ.
Τουρκία χωρίς gps ή χάρτη = εφιάλτης στο δρόμο με τους ισλαμιστές!!!!!
Νόμιζα πως ήταν μέσα οι χάρτες της Τουρκίας αλλά έπεσα πολύ έξω!!!! Ας είναι καλά ένα ζευγάρι Γερμανών και το viamichelin αλλίως ακόμα εκεί θα μουνα. Ο Βόσπορος το σούρουπο ήταν κάτι το ξεχωριστό, αυτό κράτησα από Κων/πολη. Η Άγκυρα που επισκέφτηκα πρωί Κυριακής χωρίς κίνηση ευτυχώς.... ήταν μια γιγαντούπολη που δεν μου άφησε καμία ανάμνηση. Η αλήθεια είναι πως δεν έκατσα να γυρίσω να ψάξω τπτ αλλά όταν πας μόνος σου κάπου για πρώτη φορά εξωτερικό...δε νιώθεις και πολύ ασφάλεια για να ψάξεις περπατόντας. Τα απρόοπτα ήταν -ότι έκανα 2 ώρες να βρω το grand cevahir που είχα κάνει reservation online. -με σταμάτησε η αστυνομία χωρίς κανένα λόγο και με το που με σταματάει χωρίς να κάνει έλεγχο μου έκανε νόημα να φύγω. -Κανείς δε μιλάει γρι Αγγλικά. -γιατί την Ελλάδα τη λένε Yunanistan και όχι κάτι να φέρνει σε GREECE ή HELLAS? Πως περιμένουν να καταλάβουν οι τουρίστες? Αν μπούνε EU ...τότε καλύτερα να βγούμε εμείς.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
και εάν είχες και gps kai σου χάλαγε ????
Χωρίς χάρτη που πάς .......................... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
είμαι χυμαδιό εντελώς....κοινώς μπουρ*******λο |
|
||||
|
||||
Καλή ξεκούραση Άγγελε ..... Και αύριο, μέρα είναι ...
|
|||
|
|||
Αγγελε εφτασες καλα;Ολα ενταξει;
|
|
|||
|
|||
όλα καλά φίλε μου, το abs χαλασμένο ως το Βόλο πήγα και το άφησα να το δει...! αν θέλεις σε παρακαλώ δώσε μου p.m. στοιχεία να στείλω τις καρτούλες να μου περάσεις τους χάρτες.
σε ευχαριστώ πολύ!!! |
|
|||
|
|||
Τα στοιχεια μου ειναι στο προφιλ μου.
|
|
|||
|
|||
Μου λετε ολοι σας για τις κακες παραιες ( georgekostas )!!!! Το φιλαρακι εφερε μπακλαβα το απογευμα εχει μασααααααααα
|
|
|||
|
|||
Κι απτον καλο...τον σοκολατενιο!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σωστη και ασφαλης οδηγηση στην πολη. © | ALX | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 23 | 03-01-2010 15:31 |
Βόλτα στη Σόφια Κυριακή 27-9-09 | mlock | Ταξίδια στο εξωτερικό | 15 | 06-10-2009 01:43 |
Βόλτα Στη Ήπειρο | soter3gm | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 25-08-2009 10:55 |
Βόλτα στο Παναχαϊκό | lykos27 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 3 | 22-06-2009 01:36 |
Βόλτα στον Άγιο Μερκούριο | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 49 | 06-04-2009 00:17 |