|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Περαιτέρω λιτότητα ίσως οδηγήσει την Ελλάδα σε "εμφύλιο"
Ήδη έχουμε αρχίσει η μια επαγγελματική ομάδα
να εχθρεύεται την άλλη. Αυτό το καλοκαίρι, είχα την τύχη να συγχρωτιστώ με αρκετούς παλαιούς φίλους. Στο παρελθόν, όλες οι κουβέντες ήταν ανάλαφρες και οι όποιες διαφωνίες, περιορίζονταν σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Φέτος, έβλεπες, δικηγόρους εναντίον λιμενικών, Δ.Υ. εναντίον εμπόρων, καθηγητές εναντίον τραπεζικών κ.ο.κ. Προβλέπω πολύ μεγάλες αναταραχές στον κοινωνικό ιστό... |
|
|||
|
|||
ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
έχω! με μια μικρή επιφύλαξη όμως απο μέρος μου,αφού θα συμβουλευτώ πρώτα τον Ντινόπουλο.κάτι πρέπει να ξέρει αυτός Στο θέμα μας τώρα,θλίβομαι πραγματικά με όλα αυτά που γίνονται στην χώρα μας. Αν και εμένα δεν με αγγίζει και τόσο η περαιτέρω λιτότητα,δεν μπορώ να μείνω απαθής!θα προσπαθήσω και εγώ όσο μπορώ με τον τρόπο μου να αλλάξω έστω και κάτι ελάχιστο.το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλοι μας. δύσκολα όμως σηκώνεις τον έλληνα απο τον καναπέ. ή την πολυθρόνα και το pc...καλή ώρα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μας γουστάρουν βρε παιδι΄μου Και να δεις το περίεργο, αι γυναίκες, μας την .....πέφτουν περισσσότερο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εσύ δεν έχεις ανάγκη! Είσαι διαχρονική αξία!!! |
|
|||
|
|||
Πάω με την ταινία, τα διαμάντια είναι... ματωμένα
Σκην. Ναόμι Κάμπελ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
:sm6: |
|
|||
|
|||
Αδέλφια μην αγχώνεστε και μην στεναχωριέστε φτιάχνω κατάσταση εδώ στο νησί για τους κυνηγημένους και τους επαναστάτες εάν σφίξουν κι άλλο τα πράγματα σας περιμένω εδώ το μονο πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα πεινάσουμε γι αυτό φροντίζω εγώ εχω βρει στόχους από κρεατικα μέχρι σαλάτες θα κατακλέψουμε τους πάντες και όταν τελειώσουν θα πάμε δίπλα από Ζάκυνθο μεριά που είναι ο φίλος μας ο Δημήτρης adventure και θα μας βολέψει μην αγχώνεστε κάποιοι δουλεύουν για όλους εσάς .
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με φώναξες? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βιβλίο Ιστορίας Γ' Γυμνασίου: "Ελλάδα και Τουρκία διεκδικούν τα Ίμια"! | MARK | Μου τη δίνει που ..... | 51 | 28-07-2010 16:29 |
Η TomTom "αποκαλύπτει" τις κάμερες ταχύτητας στην Ελλάδα | MARK | Χρήσιμα | 10 | 16-06-2010 19:50 |
Νέο κύμα μετανάστευσης: "φτωχαίνει" η Ελλάδα και σε ανθρώπινο δυναμικό | MARK | Επικαιρότητα | 4 | 12-06-2010 17:41 |
Χ. Αλμούνια: "η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει" | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 01-02-2010 01:19 |
"Αναστολή δυσπιστίας" ζητά από τους εταίρους η Ελλάδα | MARK | Επικαιρότητα | 3 | 02-12-2009 07:48 |