|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συλλογή Στοιχείων για το βάρος και όχι μόνο για τα κράν
Εσύ ξέρεις Θανάση.
|
|
|||
|
|||
Εννοειται!
Τα φοραω απο το 1993.. Ελπιζω να βελτιωθουν τα πραγματα.. (Τουλαχιστον σε ποιοτητα αεραγωγων-αερισμο..) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά για ένα κράνος .... ... μετά την ποιότητα των υλικών. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα!!!εχω στην κατοχή μου εδώ και 5 μήνες ένα arai tour-x3 και είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος!!!παρολο που έχει γύσο και γράφει πίσω +/- 1690 gr μπορώ να πω ότι δεν είναι αισθητα και είναι απόλαυση να το φοράς!!εχει παρα πολυ καλο σύστημα εξαερισμου και εδώ και μια βδομάδα εγγατεστησα και μια scala rider σε ειδικές θέσεις που εχει γι αυτό το σκοπό και πραγματικά δεν κατάλαβα ότι την έβαλα!!!
Προηγούμενη εμπειρία ένα x-lite 801 μ το οποίο έκανα 10ημερο ταξίδι και πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα!!! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν μπορέσεις γράψε και τι μέγεθος είναι. |
|
|||
|
|||
Το δικό μου είναι το:
Schuberth S1 μέγεθος Large. 1.480 gr Χρήσιμο πόστ μπράβο για την πρωτοβουλία. |
|
|||
|
|||
Schuberth C3 stripes Mεγεθος ΧL [60-61] Βαρος 1690gr Στα δυομισι χρονια που το εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αρκετα ησυχο για flip-up,πολυ καλη κατασκευη,εξαιρετικη προστασια απο αερα και θορυβο [για flip-up επαναλαμβανω],η bt εχει μπει πολυ καλα,το ζελατινακι για τον ηλιο πολυ εξυπηρετικο.Το pinlock εχει φθαρει πολυ στις βασεις που πιανει επανω στην ζελατινα,και χρειαζεται αλλαγη και η ζελατινα και το pinlock.Koστος:περιπου 80 euro. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Δημήτρη!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και λίγα λόγια για το δικό μου το κράνος .
Αρκετά καλό στο θόρυβο λίγο βαρύ αλλά γενικά πολύ καλό για τον όγκο του στους ανέμους με μόνο μειονέκτημα όταν γυρίζεις το κεφάλι σου δεξιά η αριστερά με πολλά χιλιόμετρα κάνει ένα ψιλό θόρυβο. Πολύ καλό και το ενσωματωμένο γυαλί ηλίου γιατί σε βγάζει από τον κόπο πχ συννέφιασε σταμάτα βγάλε τα γυαλιά έβγαλε ήλιο σταμάτα βάλε τα γυαλιά με μια κίνηση ανεβάζεις κατεβάζεις το γυαλάκι ηλίου και όλα οκ. Πολύ καλή κατασκευή με άνετη εσωτερική επένδυση και εσοχή για ενδοσυνεννόηση . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αξεσουαρ για GS και όχι μόνο... | kosta12gs | Χιούμορ | 14 | 10-01-2012 15:19 |
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! μόνο για πολύ ερωτευμένους!!! | Nondas | Ανέκδοτα | 15 | 30-09-2011 19:29 |
Λεφτά υπάρχουν αλλά μόνο για τζαμί! | MARK | Επικαιρότητα | 17 | 23-07-2011 02:09 |
Universal θήκη για εργαλεία και όχι μόνο.... | ThanDim | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 17 | 22-03-2011 01:50 |
Πωλούνται βαλίτσες μαμά BMW για GS και όχι μόνο . | adventure | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 5 | 11-11-2010 23:50 |