|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώς καθαρίζουμε τις μπότες ;;;;;
να μια καλη ερωτηση.
υπαρχουν στο εμποριο?????? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνήθως βασίζονται στο λίπος φώκιας ή και σε συνθετικές πρώτες ύλες. Μετά την χειμερινή χρήση κρίνεται απαραίτητη η επάλλειψη του παραπάνω εξοπλισμού ώστε να ανακτήσει τις αδιάβροχες ιδιότητές του. Αλλά και κατά την καλοκαιρινή περίοδο προσφέρει ευεργετικές υπηρεσίες καθώς θρέφει τα δερμάτινα ή πολυμερή υλικά και τα προστατεύει από την φθορά του ηλίου. Τόσο το σπρέυ όσο και η αλοιφή έχουν τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Το σπρέυ είναι πολύ πιο εύκολο στην χρήση αλλά πολύ αντιοικονομικό. (Για ένα δερμάτινο μπουφάν χρειάζονται δύο τουλάχιστον φιάλες.) Η αλοιφή είναι πιο οικονομική γιατί με ένα βαζάκι περνάς δύο χρόνια τουλάχιστον. (Προσωπικά την επάλλειψη την κάνω με ένα καθαρό πανάκι κι' έπειτα φυλάω το μπουφάν διπλωμένο μέσα σε ένα παλιό σεντόνι για να μήν μου "λαδώσει" τα υπόλοιπα ρούχα.) Αυτές τις αλοιφές μπορείτε να τις βρείτε σε εξειδικευμένα καταστήματα που πωλούν πρώτες ύλες για τσαγκάρηδες (οικονομική λύση) ή στα καταστήματα παπουτσιών Timberland κ.λ.π.(ακριβή λύση). Στο κέντρο των Αθηνών όπου εργάζομαι υπάρχουν και από τα δύο. |
|
|||
|
|||
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΙΚΟΛΑ
THANX!!!! |
|
|||
|
|||
για να κάνω και λίγο πλάκα εδώ κοντεύουν να εκλείψουν οι τσαγκάρηδες και θα βρούμε μαγαζί που πωλούν πρώτες ύλες για τσαγκάρηδες!!!!
εντάξει πλάκα κάνω κάτι θα βρούμε ευχαριστούμε για τα φώτα !! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
...για όλα έχουμε "άκρες" .... Όποτε είσαι έτοιμος, πες μου και ....... .
|
|||
|
|||
Για δώσε διευθυνση των...τσαγκαριδων
|
|
||||
|
||||
Tιιιιιιιιιιιιιιιιιι ;;;;;;;; "ΝΕΟΣ" και θέλει πληροφορίες απ' το πρώτο μήνυμα ;;;;;;;;
|
||||
|
||||
.............τέλος πάντων.....
Τηλεφώνησέ μου (6944 310-810) κ κάτι θα κάνουμε ....
|
|||
|
|||
Είμαι τόσο θρασύς που και πληροφορίες ζήτησα...και με πήρες τηλέφωνο.
Να είσαι καλά!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγώ θα φέρω το μαστίγιο με της 7 ουρές
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς κάνεις έναν άντρα και μια γυναίκα ευτυχισμένους… | p.l. | Χιούμορ | 6 | 18-02-2009 02:10 |
Πώς θα ηθελα να ειναι ενα forum? | Corsair | Διάφορα | 2 | 07-02-2009 01:43 |
Από τις 6 έως τις 15 Φεβρουαρίου το Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος | mvlad78 | Πολιτισμός | 6 | 02-02-2009 19:03 |
Η Μοτοσυκλέτα σε 20 χρόνια., Πώς φαντάζεστε ότι θα είναι τότε οι μοτοσυκλέτες; | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 28-01-2009 15:37 |
Πώς θα πάω πού .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 17-01-2009 14:39 |