|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ας του πει καποιος να κατεβει...
με τις βαλίτσες κανει πολυ καλη σουζα!!!!!
εχω ενα φιλο που το κανει την σηκώνει με πρωτη και κανει αλλάγη μεχρι και εκτη!!!με βαλίτσες φυσικα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σε ποιους ειναι αυτο γνωστό???????εγω δεν γνωρίζω τίποτα!!!!!!! μηπως το λεει στο manual και ειναι στις τελευταιες σελίδες??????δεν εχω φτάσει ακομα εκει!!!! Last edited by wet & dirty; 24-07-2009 at 16:59. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα ,
Εκ πείρας σας λέω οτι δεν υπάρχει μηχανάκι που να μην σηκώνεται κάποιες πολύ δύσκολα βέβαια (harley) αλλά και αυτές το κάνουν ( μαζί με δεύτερο και σωστό timming με τον οδήγό για μεταφορά βάρους πίσω σε συνδυασμό με συμπλέκτη και πρώτη ταχύτητα λίγο πριν μπει ο κόφτης) Last edited by angpass; 24-07-2009 at 17:00. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
να το παρω σαν πρόκληση -πρόσκληση??? |
|
|||
|
|||
φροντίστε να έχετε κάμερα
|
|
|||
|
|||
Ναι αλλά μην βάλεις στοίχημα.
Αν και μια τέτοια μηχανή απαιτεί ύψηστο σεβασμό. Αν προσέξεις την θέση που είναι η σέλα του συνοδηγού σημαίνει οτι το βάρος του συνοδηγού είναι πολύ ποιο πίσω απο το κέντρο βάρους της μηχανής και μπορεί να δουλεψει σαν μοχλοβραχίονας.Έτσι οτι λείπει απο την ιπποδύναμη για να σηκωθεί η μηχανή θα το αντικαταστήσει το βάρος του συνοδηγού + το τράβηγμα που θα κάνει στον οδηγό. βέβαια δεν θα γίνει τίποτα με οδηγό 150kg και συνοδηγό 50kg. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το πρόβλημα δεν ειναι οτι δεν σηκωνετε αλλα οι ζημιές στο κατέβασμα!!! ασε που αυτο το αριστούργιμα το καταστρεφεις με σουζα.πισω φτερο αναρτησεις και πολλα αλλα που δεν αξιζει να το κανεις!!!!!! με τα παραπάνω που λες μου θυμησες τον πατέρα μου ετσι το σκέφτικε με εβαλε να πουλήσω το YZ 125 οταν ημουν 15 ετων γιατι με ειδε η μανα μου να κανω σουζα στην Βουλιαγμενης και περνουσαν τα εμφραγματα ξυστα...και του ειπε ενας φίλος του (Δημητρόπουλος που ετρεχε σε αγωνες)να του πάρεις VIRAGO αυτη δεν σηκώνετε με τίποτα.....μολις την πειρα στα χέρια μου σε 30 λεπτα την ειχα στη μια ροδα το ειδε ο πατερας μου με σταματησε την πηγε απο εκει που την αγόρασε και πηρα το καθαρό μου πισω..... Last edited by wet & dirty; 24-07-2009 at 18:23. |
|
|||
|
|||
Αμαν πια....
Ουτε μια βόλτα δεν μπορώ να πάω με τη μηχανή μου,και με βγάζουν στο YouTube! Δεν ξαναπάω πουθενά!Θα κλειδώσω τη μηχανή στο Γκαράζ!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και ειδα μια σακουλα απο σουβλατζιδικο αλλα λεω μπα συμπτωση θα ειναι!!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 10:56 |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την ασφάλεια του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 11 | 12-07-2010 10:12 |
Κάνει το γύρο του κόσμου χωρίς να πληρώσει μία | nek21 | Διάφορα | 7 | 28-03-2009 23:53 |
Ελληνική Επανάσταση του 1821 για να μην ξεχνάμε... | riko46 | Ελλάδα | 4 | 25-03-2009 15:02 |
ΤΙ θα πει τόλμη....... | pepax66 | Χιούμορ | 13 | 12-03-2009 15:40 |