|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο Strats στην Πάτρα :)))))))
Παιδιά, δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω όλους για την τόσο θερμή φιλοξενία
Γιάννη (D_Artagian): αδελφέ, με έκανες να νιώσω σα στο σπίτι μου, παράτησες τη δουλειά σου, ειλικρινά αν και ο χρόνος δεν μας έδινε μεγάλα περιθώρια, την καταευχαριστήθηκα τη συνάντησή μας Μάριε (mario): φίλε έχανα τόσο καιρό που δε σε γνώριζα Σε διάβαζα αλλά η από κοντά επαφή ήταν το κάτι άλλο. Άντε και στην Τυνησία και πρόσεξε έ, καθάρισε και καμιά φορά τη χοντρή σου ρε φίλε, Βασίλης (billy boy): τα λόγια είναι περιττά ΤΟ ΠΑΙ-ΔΙ, ένας και μοναδικός. Μου έλειψες φίλε και χάρηκα πολύ που τα πάμε πάλι σήμερα. Θανάσης (Jefe): Χίλια ευχαριστώ Θανάση μου, περάσαμε super, μιλήσαμε για 1000 πράματα, να χαμε κι άλλο χρόνο. Βάνα πως θα θελα να ήσουν παρέα μας!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία Θανάση μου, σας περιμένω στην Αθήνα. Last but not least: Ο κυρίως λόγος της επίσκεψής μου ήταν να πω ένα τελευταίο "γεια" στον αδελφό μας Παναγιώτη (PanVas) που δεν μπόρεσα να τον χαιρετήσω πριν, λόγω του ατυχήματός μου και της εγχείρισής μου. Παναγιωτάκη, σήμερα ηρέμησα, είχα ένα μεγάλο βάρος μέσα μου αδελφέ. Πήρα και ένα κομματάκι από το χαλίκι του νέου σου σπιτιού, να το έχω εδώ μαζί μου να μας νιώθεις κοντά σου. Να είμαστε όλοι καλά |
|
|||
|
|||
Ο Στράτος είναι παιδί μάλαμα...
Εμείς τον αγαπάμε κι ας μας εγκατέλειψε... Να είστε καλά παιδιά... |
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχουν λόγια για το Στράτο...
CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να αλλάξεις την υπογραφή σου σε "Τα παραπονιάρικα αγόρια" |
Tags |
πατρα, strats |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στο Στράτο (Strats) !!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 54 | 03-09-2011 12:29 |
Strats - Ανταπόκριση από Άλπεις | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ταξίδια στο εξωτερικό | 67 | 03-09-2011 12:12 |