|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ξενοδοχείο στους δολομιτες!
Τελικά σ'αυτό το forum πιο εύκολα βρίσκεις πληροφορίες για την cortina, παρά για την Μυκόνο....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ωραια winebar στην Cortina σουπερ παπουτσια για ΟΛΑ τα γουστα Ιταλοι και Ιταλιδες ορειβατες βγαλμενοι απο ταινια εποχης...
Αυτο πρεπει να το δειτε και συμβαινει απογευμα. Δειτε αν βολευει να μεινετε στη Lago di Misurina ειχε καποια ξενοδοχεια και η αποσταση ειναι μικρη! Αντιστοιχη κατασταση μπορεις να συναντησεις και στη Moena η στη Corvara και το Canazei σε πολυ μικροτερη κλιμακα ομως! Το καμπινγκ της Cortina ειναι καταπληκτικο πηγαιναμε εκει με τον Πασχαλη επι 5 συνεχομενα χρονια αλλα το κρυο τα χαραματα ειναι απεριγραπτο..Κι αν βρεξει... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Διπλός θα είμαι φίλε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πες το ψέμματα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είσαι μέσα στο μυάλο μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνω, το ειχα επισκεφθει πριν απο χρονια.. αλλα θυμάμαι και εγώ οτι ηταν αρκετά καλό..τωρα οσο αφορα το κρυο ,εαν θυμάμαι καλά, περνα ενα ποταμάκι μεσα απο το camping που βοηθα στο να "πέσει" η θερμοκρασία.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξενοδοχειο στην Πολη | andkoyki | Info ταξιδιών εξωτερικού | 4 | 27-08-2011 18:28 |
Χρόνια Πολλά Ξενοφώντα !!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 26 | 31-01-2011 20:41 |
Ξενοδοχείο με κόστος διανυκτέρευσης μόλις 3 ευρώ! | gsmaniac | Κόσμος | 16 | 13-08-2010 00:36 |
Χρόνια πολλά στους Ξενοφών ,Φόντας........... | riko46 | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 5 | 26-01-2009 19:13 |