|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟ
Θα έχουμε το νου μας ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επικοινώνησα μόλις με φίλο μου στην Ασφάλεια, ο οποιός συμπτωματικά είναι σε υπηρεσία απόψε και του έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής, γιατί έχουν ένα ενιαίο σύστημα που καταχωρούνται όλα τα κλεμένα... και πλέον τα περιπολικά έχουν ONLine σύστημα και τσεκάρουν αν δουν κάτι ύποπτο... Του έδωσα και τα στοιχεία του φίλου σου και πιθανόν να τον ενοχλήσουν αν χρειαστούν κάποια επιπλέον πληροφορία. Ελπίζω να βρεθεί το συντομότερο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το ΚΤΜ ΒΡΕΘΗΚΕ.Αν το δείτε απο αύριο να κυκλοφορεί,μην κάνετε καμια επιθετική κίνηση,ούτε ομάδα Διασ κλπ,θα είναι ο ιδιοκτήτης.Σασ ευχαριστώ για τη προσοχή σας και εκ μέρους του Ηλία.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχάριστα νέα .
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα φίλε μου. Θα έχω το νού μου.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το νου σου ναπο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μάλλον δεν μπορούσαν να την κουμαντάρουν και την παράτησαν.. |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πού κ πώς βρέθηκε ???? Ήταν σε καλή κατάσταση ???
|
|||
|
|||
Μπραβο.Χαιρομαι παρα πολυ. Αλλη μια αποδειξη οτι οταν αποφασισεις να κλεψεις ΚΤΜ πρεπει να εισαι χεράς για να τα καβαλησεις!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΛΟΠΗ BMW R1200GSA ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | tolisthe | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 119 | 12-12-2011 10:04 |
ΚΛΟΠΗ ΚΡΑΝΟΥΣ | BOXER | Τι μας έτυχε | 30 | 13-03-2010 10:18 |
ΚΛΟΠΗ Φ.Ι.Χ ΜERCEDES 714 | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 14 | 07-11-2009 07:51 |
ΚΛΟΠΗ NEAS MOTO HAYABUSA 09 MOD | boxerakias57 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 16-10-2009 14:57 |
ΜΟΤΟ GP | psiloritis | Αγώνες | 14 | 18-05-2009 02:15 |