|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: My new toy!!!
Και βολτούλα προς το Ηράκλριο Γιαννάκο
Να ερθεις απο εδώ να κάνετε παρέα με τον Takis04 και τον Νίκο τον Hector Καλορίζικο το εργαλειο σου Γιάννη |
|
|||
|
|||
φιλαρακια!!! Απόσπασμα:
Γιαννη ναι αυτο ειναι το πρωτο μελημα μου γιατι σημερα κατι νιωθω λιγακι στο κ@λαρακι Αντε να κατεβεις κι εσυ Χανια να ερχεσαι μαζι μας! Last edited by jmar; 09-02-2013 at 20:41. |
|
|||
|
|||
Ευτυχαρε ευχαριστω!! Αν ερθω ηρακλειο με το ποδηλατο αλλου θα ειναι ο πισινος μου (και δεν εννοω τον πισω μου ) αλλου τα ποδια αλλου η καρδια και υστερα θα πρεπει να με συναρμολογησετε!!
|
|
|||
|
|||
Ωραίο το δίτροχο Γιάννο! Αλλά να βάλεις και φωτογραφία από τα χαμένα 12 κιλά!
Καλοτάξιδο φίλε! Το δικό μου έχω να το πάρω 2 χρόνια... μωρέ λες; |
|
|||
|
|||
Ωραιο το οχημα φιλος καλοριζικο!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλορίζικο Γιαννάκο και καλές βόλτες!
|
|
|||
|
|||
Γιαννη,σ`ευχαριστω και καλοταξιδο! Ακουσε παραπανω τον Ortho,ειναι σημαντικο!!! Α,εαν δεν θελεις βερμουδα ποδηλατου,υπαρχουν και εσωρουχα ποδηλατικα με μαξιλαρακια,που μπορεις να το χρησιμοποιησεις με οποιαδηποτε κοινη φορμα κ.λ.π
Για αρχη,γιατι δεν βαζεις την αλλη σελα? Μεχρι να συνηθισει ο μπιμπικος σου....και μετα σιγουρα θα ζητησεις την ασπρη. Σ`ευχαριστω και παλι και οτι χρειαζεσαι εδω ειμαστε! Να το χαιρεσε. |
|
|||
|
|||
Άντε μεγειά σου ρε κουζουλό αγόρι!! Να το λιώσεις στα χιλιόμετρα!!
Και που 'σαι.. Θέλω βιντεάκι με το τι μπορείς να κάνεις με αυτό. Αφού συνηθήσει ο κwλαράκος σου εννοείται... |
|
|||
|
|||
kαλοριζικο γιαννακο.....
ρυθμισε το σωστα στα μετρα σου για να το ευχαριστηθεις και για να μην καταστρεψεις γονατα και μεση βερμουδα με μαξιλαρακι οπωσδηποτε και σελα με τρυπα στην μεση, για τον προστατη..... καλες βολτες.....σιγουρα θα κολησεις |
|
|