|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επιστροφή στις "ρίζες".
Μπράβο σας που απασχολείστε με τα κηπουρικά όταν έχετε το χρόνο είναι μεγάλη επιβράβευση όταν φτάνει η στιγμή να κόβεις τους καρπούς των κόπων σου και να αξιοποιείς τη περιουσία σου . :sm4::sm4: |
|
|||
|
|||
Ερώτηση...Πατάτες και κρεμμύδια (ξερά) έχω δει ότι φυτεύονται συγκεκριμένη επόχή του χρόνου ενώ κάποιοι μου έχουν πει πως μπορώ να τα φυτέψω όποτε θέλω. Τι ισχύει τελικά? Δλδ μπορώ να τα βάλω τώρα ή θα πρέπει να περιμένω ως τον Σεπτέμβριο?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
.,.,,ναι είναι παράνομοι.,.,,,. εύχομαι να μην.,., αλλά σε λίγα χρόνια θα πέσει κυνήγι.,.,. αν θα έχεις παράνομες καυτερές πιπεριές στο κήπο η μπαλκόνι σου.,., |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
κάνε λίγο υπομονή... στο κολοκυθάκι πρώτα βγαίνει ο ανθός,μεγαλώνει και μετά βγαίνει το κολοκυθάκι μέσα απο το κλαρί και τα άλλα θα αρχίσουν σιγά σιγά ρίξτους λίγο βιολογικό λίπασμα τώρα πριν την ανθοφορία πρώτα θα βγούνε τα κολοκυθάκια,μετά τα αγγούρια μετα οι πιπεριές και τέλος οι ντομάτες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
στην ελλάδα νομίζω δεν έχει ακόμα ψηφιστεί |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βαγγέλη,χθες σου είχα ετοιμάσει ένα σεντόνι,αλλά μου έσβησε κατα λάθος θα σου τα πω εν καιρώ και σιγά σιγά. για πατάτα έχεις αργήσει λίγο αλλά ακόμη και τώρα,αν τις φροντίσεις και τις ποτίσεις,μπορεί να πάρεις κάτι το βράδυ θα σου γράψω κάτι κουφό για την πατάτα πάμε στο κρεμυδι-σκόρδο ναι μπορείς να το φυτέψεις και τώρα άνετα και όλη την διάρκεια του χρόνου,αρκεί μην μένεις σε μέρος πολύ ξερό και χρειάζονται λίγο νεράκι το καλοκαίρι. το πρόβλημα είναι αν θα βρεις κροκάρι (μικρός σπόρος κρεμυδιού) αυτήν την εποχή.πήγαινει σε μαγαζί με γεωπονικά. αν θέλεις να κάνεις κρεμύδια ξερά,με σκοπό να τα αποθηκεύσεις για τον χειμώνα,μην βάλεις κόκκινο κρεμύδι,αλλά ασπρο. το κόκκινο μπορεί να πικρίσει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Είσαι Θεός !!
Και που θα το βρω αυτό το λίπασμα... |
|
|||
|
|||
Σκύλο, γάτα; Δεν έχεις κανένα οικόσιτο; |
|
|||
|
|||
και ένα κουίζ για τους μελλοντικούς .....συναδελφους
όταν βάζουμε σπόρο κρεμμυδιού στο χώμα,τον φυτεύουμε ως εξής. αν το θέλουμε να μεγαλώσει για να γίνει ξερό(για τον χειμώνα),τον φυτεύουμε πολύυυυ ριχά.μόλις στους 5 πόντους. αν το θέλουμε να το φάμε φρέσκο,τον φυτεύουμε πολύυυυυυ βαθιά.μην σου πω και 20 πόντους. μπορεί να πει κάποιος γιατί? άντε να σας δώ εύκολο είναι |
|
|||
|
|||
Σε φυτωρια και ειδη γεωπονικα...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
FT: "Η Γερμανία έχει βγάλει 10 δισ. ευρώ στις πλάτες της Ελλάδας" | SenseiG | Κόσμος | 0 | 20-05-2011 22:35 |
Νέα ενότητα στις "ΑΓΓΕΛΙΕΣ" ... "Χαρίζεται" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 20 | 28-02-2011 13:10 |
Φωτό Ταξιδιού "Το GS Forum στις Αλησμόνητες Πατρίδες της Μ. Ασίας, 27 - 31/10/10!!!" | CPretenteriS | Ταξίδια στο εξωτερικό | 73 | 08-11-2010 03:26 |
Πανελλήνια έκθεση "Κρήτη 2010" στις 30 Σεπτεμβρίου | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 22-09-2010 10:56 |
Να τι θα "ντυθώ" στις απόκριες .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 20-02-2009 12:16 |