|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ (ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)....ΕΚΠΤΩΤΟΣ!!!!
Το θέμα δεν η καταδίκη του Ψωμιάδη,το θέμα είναι γιατί παίρνει 50-60%.
|
|
|||
|
|||
Γιατί αυτός κάνει δημόσιες σχέσεις και όχι κάποιοι άλλοι που έχουν και εταιρίες Δημοσίων Σχέσεων.Οπου γινόταν εκδήλωση αυτός μέσα.Οπου γινόταν συζήτηση αυτός μέσα.
|
|
|||
|
|||
Γιατί είμαι δύσπιστος και πιστεύω οτι θα την γλυτώσει Γιώργο??
|
|
|||
|
|||
Εμένα πάντως με ανησυχεί αυτό το 53% των ψηφοφόρων... και πραγματικά με βάζει σε σκέψεις που δε θα ήθελα να εκφράσω εδώ...
|
|
|||
|
|||
Για να τον εκθέσουν σε καταδίκη κάπου δεν υπάκουσε ή εκτός κιαν λέμε ######## και θα δουμε
κι'αλλους Ψωμιαδιδες στην καρεκλα Και η Ελληνική δικαιοσύνη ανέλαβε τα ηνία ή τα ηνία ...ή τα ινία ?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by basilis76; 08-04-2011 at 11:37. |
|
|||
|
|||
Καλά μην τα βάζουμε τώρα ότι φταίνει οι ξένεις δυνάμεις για την κατάντια μας. Και αυτός απατεώνας είναι. Μην τρελαθούμε τελείως
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κώστα μου να μην ξεχνάς αυτό που είπε ο ΓΑΠ. Με έπιασε ένας συνταξιούχος στο δρόμο και μου είπε-πάρε μου την σύνταξη εάν είναι να σώσεις την Ελλάδα-. Δεν ενοούσα όμως ότι θα πάρει την δική μου.... Να δούμε και με τον ξάδερφο του κωστάκη τι θα γίνει. 178,000,000 είναι πολλά τα λεφτά. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όπως πάντα... ΤΙΠΟΤΑ!!!
|
|
|||
|
|||
ο περισσότερος κόσμος δυστυχώς δείχνει να άγεται και να φέρεται....το 53% θα γίνει 13% σε 10 μέρες μέσα.....ο λαός σε αποκαθηλώνει στο λεπτό.....
αυτοί που πίστευαν σε αυτόν τώρα δυσπιστούν και δεν θα τον ξαναψηφίσουν, αυτοί που τον ψήφιζαν λόγω μη εναλλακτικής αξιόπιστης πρότασης, θα ψαχτούν για αλλού, αυτοί που ψήφιζαν για πλάκα, δεν θα το ξανακάνουν, θα βρούν άλλο Καραγκιόζη χωρίς μπλεξίματα με τον Νόμο (ακόμη)... όπως τον "ανέβασαν" από τις πίστες στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας, έτσι απλά και γρήγορα θα τον στείλουν ξανά πίσω, από εκεί πού' ρθε.... |
|
|