|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Η Mercedes SL ανακατασκευάζει συλλεκτικό μοντέλο της
Επειδή τυχαίνει να έχω και εγώ το μεράκι για το ιστορικό όχημα...
... για να ασχολείται κάποιος με αυτό το χόμπι, θα πρέπει να το αγαπάει. Για κάποιους ανθρώπους τα ιστορικά αυτοκίνητα θεωρούνται "σαράβαλα" και κάτι τέτοιοι χαρακτηρισμοί ... ... για μας είναι ... ιστορικά-συλλεκτικά της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας! Είναι ... οι ωραίες κυρίες μας! Τα παλιότερα χρόνια οι διαφορές μεταξύ κάποιων εταιρειών ήταν πολύ εμφανείς... τόσο που εμένα προσωπικά με εντυπωσιάζει! Τόσο χρόνια πριν ... πόσο μπροστά ήταν! Κώστα (gsmaniac) τι λες ? ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω......αν αρχίσω να μιλάω για το πάθος όσων ασχολούνται με την αναπαλαίωση ιστορικών οχημάτων,θα πέσει ο server... |
|
|||
|
|||
Δεν έχεις και άδικο!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
του 1973 με 180 αλογα |
|
|||
|
|||
Ουπς ... πολλά αλογάκια το θηρίο!
|
|
|||
|
|||
Το εφτιαξε πριν δυο χρονια ο Μπουλεκος.
|
|
|||
|
|||
Ωχ,ωχ!
Μην μου πεις ότι είναι και το turbo... |
|
|||
|
|||
Κούκλα η mercedes, όσα και αν ζητήσει τα αξίζει...
|
|
|||
|
|||
Το turbo...είχε 170 άλογα και νομίζω ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε ενα
Μιλάω για γνήσια μοτέρ.... Υπάρχουν λίγα tii ......με 130 άλογα και πολλα μοτέρ διλιτρα,τα οποία με κάποια ψιλοπειραγματακια φτάνουν εύκολα 140-160 άλογα.... Το ζητούμενο σε αυτά τα αυτοκίνητα βέβαια είναι η γνησιότητα ,αν και πολλοί πιτσιρικάδες βάζουν μοτέρ απο m3-220 hp....και δεν κρατάνε με τιποτα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Brammo διπλασιάζει την απόσταση από ένα ηλεκτρικό μηχανάκι | MARK | Άλλες εταιρίες | 5 | 22-10-2010 21:01 |
Η Mercedes με την ηλεκτρική A-Class στο Paris Motor Show | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 04-09-2010 13:11 |
Johnnie Walker: προσφέρει οδηγική εμπειρία με τη Vodafone McLaren Mercedes | MARK | Αυτοκίνητο | 0 | 17-02-2010 11:43 |
Τεχνικές πληροφορίες ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης, Ηλεκτρικό σύστημα φόρτησης στις μοτο | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 01-06-2009 16:56 |
Το πρώτο στον κόσμο οικολογικό ηλεκτρικό και βενζίνης υβριδικό δίκυκλο | Black_Shadow | Νέα μοντέλα BMW | 7 | 31-01-2009 13:51 |