GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 26-03-2010, 00:25
Fast&Furious Ο/Η Fast&Furious βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Αγιος Δημητριος
Προεπιλογή Απάντηση: Agora bmw gs1200A 2008 ti na kano?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από atromitos10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Είμαι κάτοχος ενός TDM900 2007 είμαι ευχαριστημένος μονο ότι δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα και είναι βασικό για μένα γιατί δεν έχω άλλο μεταφορικό μέσο. όλα τα αλλα είναι απλά μέτρια φρένα μέτρια κρατήματα μέτρια κάλυψη από αέρα ανύπαρκτη και πολλά αλλα. έκανα test drive για 35 λεπτά το bmw 1200 gsa του 2008 έπαθα πλακα με αυτή τι μηχανή όλα ήταν τέλεια και γι αυτό σκέφτομαι μετά το καλοκαίρι να αγοράσω μια μεταχειρισμένη του 2008. Βασικά σε αυτή την ιδέα την αλλάζω συνεχεια γιατί ακούω πως έχουν προβλήματα όπως σπασμένος άξονας βλάβη στο ABS εν ώρα κίνησης με αποτέλεσμα την πιθανότητα να τρακάρεις και ποιος ξέρει τι θα πάθεις, προβλήματα στον κινητήρα με υπερθέρμανση του ενός κυλίνδρου και πολλά αλλα. Θέλω ΒΟΗΘΕΙΑ, σας έχει βγάλει προβλήματα μέσα στα πρώτα 40000χλμ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ αν μπορείτε πείτε μου. Ευχαριστώ πολύ και καλές διαδρομές με τα εργαλεία.

Να παρεις το δικο μου................

Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 01:32
kosta12gs Ο/Η kosta12gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Thessaloniki
Μoto: R 1200 GS ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fast&Furious Εμφάνιση μηνυμάτων
Να παρεις το δικο μου................

Δηλαδη το πουλας;
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 02:46
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600

ειχα παλιοτερα κι εγω tdm φιλε μου και μαλιστα αρκετα εξοπλισμενο,για οσο καιρο το ειχα δεν μου ειχε ζητησει κατι,ομως...δεν εχει και καμια σχεση με το gsa,καμια ομως,δε θα αναφερω επιδοσεις.
θα αναφερω μονο την αψογη θεση οδηγησης,το καλοζυγισμενο πακετο που σου εμπνεει εμπιστοσυνη,ισως περισσοτερο απο οσο πρεπει.στα στροφιλικια ειναι πολυ καλο και μολις το μαθεις θα το ελεγχεις και θα το πηγαινεις πολυ ανετα.
κρυβει πολυ καλα τα κιλα του και τα καταλαβαινεις μονο οταν εισαι κατω και την κρατας για να ανεβεις η οταν την κανεις πισω.με το που θα ανεβεις στην σελλα η μπουλουκα γινεται αυτοματα μοντελο 50 κιλων,τουλαχιστον ετσι σε αφηνει να καταλαβαινεις κι ας μην ειναι ετσι.
η γνωμη μου ειναι να την παρεις με το καλο φιλε μου.δε θα το μετανιωσεις,προβληματα με διαφορικα ειναι καρασπανια και για να πουμε την αληθεια το τοσο εχει γινει αλλο τοσο.
κι αν η ιστορια μας εχει διδαξει κατι τοτε αυτο ειναι πως ολα τα μηχανοκινητα καποια στιγμη ολο και κατι θελουν,ειτε ειναι γερμανικο ειτε ιαπωνικο ειτε απο αλασκα.
στα service του δεν ειναι απαιτητικο κι ουτε και ιδιαιτερα ακριβο.σε αλλες μηχανες εχω δωσει περισσοτερα.
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 02:53
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kosta650gs Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδη το πουλας;

ναι φιλε το πουλαει το εργαλειο!!!δες εδω http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%8E%C...e-10-08-a.html
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 08:53
lempoi Ο/Η lempoi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

Και ασπρο..που ειναι κουκλα!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης