|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: διακοπες κατα το ανοιγμα του γκαζιου...
μήπως μετά την πρόσφατη αλλαγή μπουζί, ξεκίνησε και το πρόβλημα?
|
|
|||
|
|||
Nope... Με το περας των εργασιων του service περασε το ξεμπουκωμα που του αρμοζε (αθηνα - χαλκιδα) καιδουλευε ...ρολοι
|
|
|||
|
|||
Τσέκαρε και ποτενσιόμετρο (σε αντιπροσωπεία)....................αν προπάντων έβαλες τώρα τελευταία το κάλυμμα της W μόνος σου,τότε σίγουρα το έχεις ξερυθμίσει.
|
|
|||
|
|||
Για δες μηπως εχει ξεραθει καπου η πιπα και εφαπτεται στο καπακι και δημιουργειται διαροη ρευματος.. Εμενα μου το εκανε στα χαμηλα οταν ανοιγα τερμα το γκαζι και εως τις 4000 στροφες ηταν εντονο.Αν εχει ραγισματακι η πιπα βαλε λιγη μονωτικη.Και εμενα βενζινη μου ειχαν πει...
|
|
|||
|
|||
Θα τσεκαρω ολα τα παραπανω ,θα το δουλεψω αυτη την εβδομαδα και θα το δοκιμασω...
Αν δεν βρεθει λυση θα παω σε εξουσιοδοτημενο την επομενη σας ευχαριστω ολους... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα συμπτωματα που περιγραφεις εχουν αμεση σχεση με το γκαζι και ως εκ τουτου ισως να φταιει το ΤΡS (Throttle Position Sensor) αλλα και παλι θα ειχες ενδειξη στο καντραν της μοτοσυκλετας σου!!! Αυτα όμως θα στα δειξει, αν υφιστανται, το διγνωστικο της BMW! Καθαριστικα και λοιπά υγρα καθαριοτητας δεν ''παιζουν'' διότι οσο βρωμικη και να ειναι η βενζινη οι επικαθησεις στα μπεκ θελουν χροοοοοοοονια για να δημιουργηθουν και αλλα τοσα χροοοοοοονια για να δημιουργησουν προβλημα!!! Σημ. διακοπες μπορει να δημιουργησει και μια ''πεσμενη'' μπαταρια αφου ολα τα ρευματα περνανε απο εκει!! Ολοι οι αισθητηρες τροφοδοτουνται απο την μπαταρια και μια ενδεχομενη δυσλειτουργια της επηρεαζει αμεσα και αυτους!! Με αλλα λογια μπορει το TPS να μην λειτουργει σωστά λογω ελλειψης ρευματος και οχι γιατι ειναι χαλασμενο!!! |
|
|||
|
|||
Για δες μηπως εχει ξεραθει η πιπα και οπως ακουμπαει στο καπακι γινεται διαρροη ρευματος.. εμενα αυτο ηταν και μου ελεγαν βενζινη και φιλτρο.
|
|
|||
|
|||
Συμφωνώ με τον φίλο Γιώργο (GeorgeP), μιας και τα ίδια συμπτώματα έκανε και σε φίλο, εξασθενημένη μπαταρία (όχι παλαιά, απλώς ξεφορτίστηκε απο λάθος συνδεσμολογία σε προβολάκια ομίχλης). Η μπαταρία είναι το Α και το Ω, αν και λογικό θα ήταν να είχες ακανόνιστες διακοπές. Το διαγνωστικό θα δείξει.
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολυ georgep . Το μυαλο μου ηταν και στην μπαταρια που θα τσεκαρω σημερα , ισως εχει γινει καποια κακη γειωση στα xenon μου ειπε ο ηλεκτρολογος και εχεις απωλεια ρευματος ... Απο εκει θα περασω πρωτα για επιδιορθωση των φωτων και θα τον βαλω να μετρησει την μπαταρια
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρυθμιση εις ντιζες γκαζιου στις R1200GS/A | BOXER | Τεχνικά θέματα - DIY | 25 | 03-01-2012 22:28 |
Χειμερινες διακοπες Αράχοβα 2010.... | danaos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 19-02-2010 02:10 |
αυτοματο ανοιγμα γκαραζ απο BMW F800S | Alext | Αστεία Video | 9 | 12-10-2009 17:21 |
τρίξιμο σε ανοιγμα του γκαζιου | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 25-09-2009 14:46 |
εκπτωσεις στα μετρα κατα του καπνισματος | Alext | Χιούμορ | 13 | 30-06-2009 00:48 |