|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? (Στο G 650 GS, το μονοκυλινδρο)
αρ.πλαισίου ανά χείρας και realoem.com
εκεί, στο μέρος που θα έχει τις φύσσες (μάλλον στο folder Ηλεκτρικά) θα δεις ακριβώς τί είναι... |
|
|||
|
|||
Aπο οτι φαινεται ατο διαγραμμα του ειναι
αναμονη για να συνδεσεις το κιτ του αναπτηρα-πριζα.. |
|
|||
|
|||
Θαναση θα σου πω...κατα πασα πιθανοτητα το λενε "repair plug"/φυσα επισκευης και χρησιμοποιειται απο τη μαμα για συνδεση στο εργαλειο τους διαγνωσης... αλλά θα σου πω σιγουρα αν μου πεις για ποια χρονολογια μιλαμε και ποιο μοντελο;.....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Φισα διαγνωστικου ΣΙΓΟΥΡΑ δεν παιζει, μιας και ειναι διαφορετικης "οψης", κυλινδρικη και με αλλες επαφες.. Κατα τα αλλα, δες παρακατω..) Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Περα απο το οποιο περιφερειακο κοιταγμα, θα περιμενω να βαλουμε και την μπαταρια επανω (η οποια βγηκε για συμπληρωμα υγρων και φορτιση) για να επιβεβαιωσω 'η οχι! |
|
|||
|
|||
Θαναση λαθος κανεις...χτυπα ενα κωδικο στο νετ και βρες το... No. 83300402339 ξαναλεω και μαλλον αυτο ειναι:Προκειται για φυσα επισκευης 2πολη...
Αν επιμενεις παω πασο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μεχρι το Σ/Κ (που θα'χω περισσοτερο χρονο) θα το'χω βρει και θα ενημερωσω! |
|
|||
|
|||
δε μου λεει κατι στα σιγουρα,θα κοιταξω αυριο και την δικια μου και θα σου πω.....
|
|
|||
|
|||
Κοιτάζοντας στο f650.de το μόνο που βρήκα ήταν ότι ίσως πρόκειται για αναμονή για πλοηγό ή πρίζα. Εκανα μιά έρευνα αλλά δε μπόρεσα να βρω περισσότερες πληροφορίες. Γιατί δεν κάνουμε μιά ερώτηση σε συνεργείο BMW.....
|
|
|||
|
|||
ειναι μαλον υποδοχη για θερμαινομενη σελλα η φορμα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο realoem δίνει απλά τον κωδικό της φύσας και όχι τη χρήση της. Είναι μια από τις πολλές φύσες που χρησιμοποιεί η BMW σε πάρα πολλά μοντέλα. Η φύσα για το διαγνωστικό έχει περισσότερα pins και τουλάχιστον στο δικό μου 650αρι ήταν στερεωμένη στη δεξιά πλευρά κάτω απ το καπάκι του ψευτοτεπόζιτου. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 23:39 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 10:32 |