|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έρευνα : μελέτη Maids για τα ατυχήματα μοτο
Μπράβο Βαγγέλη για μιά ακόμη φορά για αυτή την ενδιαφέρουσα έρευνα-μελέτη όσον αφορά τη μοτοσυκλέτα και την ασφάλεια του αναβάτη και τα σημεία επαφής σε περίπτωση ατυχήματος . Τα μάτια μας 14 . |
|
|||
|
|||
Spam on!!
Απόσπασμα:
( spam off !!! ) Last edited by Skyhigh; 22-08-2011 at 22:13. |
|
|||
|
|||
Με τετοιο "φαρο" το ποσοστο "Center Rear 2%" θα εκτοξευθει στα ΥΨΗ.
|
|
|||
|
|||
όπως αναγράφουν και διάφορα manual απο σχολές ασφαλούς οδήγησης και επιβεβαιώνεται απο την εν λόγω έρευνα:
Ο οδηγός μοτοσυκλέτας θα πρέπει να οδηγεί με φαντασία και να κάνει σενάρια για το που οδηγεί η κάθε του κίνηση....πρέπει να βλέπει τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα μπροστά του και να δίνει ππροτεραιότητα σε όλους Σε πρόσφατη λογομαχία που είχα για παράδειγμα με οδηγό της κίτρινης φυλής (ταρίφα κοινώς) επειδή σταμάτησα σε στενό που δεν είχα στοπ και βιαζοταν ο εν λόγω κύριος.... τον ρώτησα ότι άν πεταχτεί κάποιος απο το ΣΤΟΠ και εφόσον με τραυματίσει... έχει κάποιο νόημα να διεκδικίσω ανάσκελα το δίκιο μου??? προφανώς και δεν έχει και ευτυχώς δεν απάντησε, παρα μόνο κούνησε το κεφάλι γιατί με πέρασε για τρελό. Αμυντική οδήγηση κύριοι, εγώ κινούμαι σαν όλοι να με έχουν σημάδι, και φυσικά αυτό το έμαθα εφόσον δοκίμασα την γεύση της ασφάλτου , γιατί πριν την δοκιμάσω υπήρξα "κάγκουρας" , το θέμα είναι να είσαι απο τους τυχερούς και να έχεις δεύτερη ευκαιρία όταν δοκιμάσεις άσφαλτο. Στο ατύχημα που είχα λοιπόν (και εδώ πέφτει πάλι μεσα η έρευνα καθώς ήταν ατύχημα με 40χλμ/ω δύο στενά απο το σπίτι μου)ήρθε το ανακριτικό της τροχαίας και την ώρα της καταγραφής πέρασε ένα Super Sport με ξεκράνωτο οδηγό, ο οποίος θεώρησε ορθόν να σηκώσει λαμπάδα την μοτό επειδή είδε αστυνομία (αυτοεπιβεβαίωση και αφήγηση στην παρέα του αργότερα) ο αστυνομικός που ήταν μεγάλης ηλικίας είπε στον συνάδελφό του παρακολουθώντας την σκηνή.... "τελείωνε εδώ με τα χαρτιά, βλέπω να μας φωνάζουν για τον πελάτη σύντομα" εκεί κατάλαβα πώς μας βλέπει ο κόσμος και πόσο βέβαιη κατάληξη έχουν κάποιες κινήσεις... μπορεί να ήταν ώμα τα λόγια του αλλά με στιγμάτισαν οφείλω να ομολογήσω Προτιμώ να είμαι ο τρελός που προσέχει γύρω του και φοράει τουλάχιστον Κράνος - Γάντια - Μπουφάν χειμώνα - καλοκαίρι, παρά να κληθεί η οικογένεια μου να πάρει την αποζημίωση απο την ασφαλιστική!!!!! Πάντα όρθιοι αδέρφια και τα μάτια σας 14, γιατί τουλάχιστον η Αθήνα είναι εμπόλεμη ζώνη |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Όσα για τα λόγια του αστυνομικού μην μας εκπλήσουν. Γνωστός μου ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ αντί-μοτοσυκλετιστής μας αποκαλεί "μελλοντικούς δωρητές οργάνων"....) |
|
|||
|
|||
πολυ καλη η ερευνα και μπραβο και σε σενα που μας το παρουσιασες!!:sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
πολλή προσοχή,εξοπλισμός ασφαλείας και τύχη ...
συνεχίζουμε,,, |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βαγγελη, μην ξεχασεις να του δωσεις τα... συγχαρητηρια μου !!! Πανεξυπνο... ρητο ... |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Βάγγο....
|
|
|||
|
|||
Βαγγέλη ευχαριστούμε που ανέβασες την έρευνα..έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον
Όσο για τον γνωστό σου..να ναι πάντα καλά και να μην χρειαστεί ποτέ δωρεά οργάνων από "μελλοντικούς δωρητές" |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ισχύει η προσωποκράτηση μεταξύ εμπόρων για μεταξύ τους οφειλές | spil | Ελλάδα | 1 | 13-05-2011 13:36 |
Συνελήφθη η υπεύθυνη γιατρός εφημερίας στο Αττικό Νοσοκομείο | ortho | Επικαιρότητα | 17 | 03-05-2011 14:24 |
Βρέθηκε η λύση για τους μετανάστες. Να μεταφερθούν στη Βουλή.(με φωτό) | Samior | Χιούμορ | 15 | 06-03-2011 23:33 |
Σούνιο για καφεδάκι - Λάυριο για ουζοψαρομεζέδες - Στροφιλίκια - Κυριακή 24/10/10 !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 32 | 25-10-2010 14:09 |
Μελέτη MAIDS σχετικά με τα ατυχήματα μοτοσυκλετών | georgekostas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 08-07-2009 23:00 |