|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι δεν πρεπει ποτε να ξεχναμε !!
Απόσπασμα:
Και οπως ειπες και εσυ πλακα εχου ολα ΑΛΛΑ με προσωχη |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κι εγώ φίλε μου κάνω το σταυρό μου !!
|
|
|||
|
|||
Έχουμε εξαντλήσει τα πάντα με το χιούμορ(μερικές φορές φτωχό) και πιάσαμε στο στομα μας τις προσευχές, τον Χριστό οτι είναι γκέυ την Παναγία κλπ.Εγώ δεν θα ήθελα να λέγονται χιουμοριστικά για κανένα θεό.Ούτε για τον (μπουλούκο) Βούδα, ούτε για τον Αλάχ, ούτε για τον Μωάμεθ.Και μόνο οτι είναι για κάποιους θεός, εγώ το σέβομαι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Φίλε μου με αυτό που έγραψα δεν σε κατηγορώ.Και εσύ κάπου το διάβασες και το έγραψες εδώ.
Γενικά μιλάω για τους θεούς σε όλες τις φυλές. Last edited by charly; 18-05-2012 at 16:55. |
|
|||
|
|||
Είναι κακό κάποιος να κάνει την προσευχή του στο θεό παρακαλώντας να τον εχει καλά ?
και μετά να κάνει και την προσευχή του στην μηχανή του να μην τον αφήσει πουθενά ? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνάδελφε, την προσευχή του sid2011, την είδες με λάθος μάτι,
να μου επιτρέψεις!! Με τα γραφόμενα του, ούτε δείχνει ότι άθεος αλλά ούτε δείχνει ότι δεν σέβεται την θρησκεία μας!! Σαφέστατα ούτε και εγώ γουστάρω, να διακωμωδούν την θρησκεία μου... Αλλά τι πιο όμορφο και μια προσευχή για το αγαπημένο δίτροχο μας!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολλοι ανθρωποι την φοβουνται Αν δεν πουν την προσευχη δεν κανουν ουτε ενα βημα γιατι πολυ απλα δεν εχουν μαθει να στηριζονται στον εαυτο τους. Δοκιμαστε να κανετε κατι χωρις προσευχη αλλα με πιστη στον εαυτο σας...Δε λεω καλη προσευχη αλλα δεν ειναι πανακεια. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε μου, εκεί που τελειώνουν οι ανθρώπινες δυνατότητες,
άρχιζει η προσευχή!!! |
|
|