|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάτι που όλοι έχουμε σκεφτεί...
Σίγουρα δεν είναι λίγα,αλλά όταν έχεις ένα κράνος που καστίζει πάνω απο 350ευρώ και έχει γρατζουνιές ή θέλεις κάποια ανανέωση,νομίζω αξίζει τον κόπο.Ωστόσο θα σας πω εκ του αποτελέσματος αν αξίζει...
|
|
|||
|
|||
Αναμένουμε εντυπώσεις..
έχω και γω κάτι γρατζουνιές που δεν μπορώ να βλέπω.. |
|
|||
|
|||
Αναμένουμε εξελίξεις!!!!!
|
|
|||
|
|||
αν έχει τέχνη επάνω του θα το καταλάβω
αν όμως ζητήσεις πχ. (όπως θα ζήταγα εγώ) από μαύρο ματ να γίνει... μαύρο ματ, τότε 70 μου φαίνονται πάρα πολλά |
|
|||
|
|||
Εγω δεν καταφερνω να κρατω τα κρανη μου σε τοσο καλη κατασταση που να με απασχολουν οι γρατζουνιες...Μετα απο λιγα χρονια γινονται χαλια. Ασε που αρχιζουν να μαδανε οι εσωτερικες επενδυσεις. Δε λεω, ωραια ειναι οταν ειναι καινουργια, αλλα δεν παυουν να ειναι εργαλια που φθειρονται.
Επισης δεν συμμεριζομαι την αποψη "το καλο για τις βολτες και το προχειρο για καθε μερα". Για μενα ειναι "το καλο στο κεφαλι και το προχειρο στα σκουπιδια!". |
|
|||
|
|||
50 ευρώ χρεώνουν να σου επισκευάσουν μια γρατζουνιά σε αυτοκίνητο....τα 70 δεν μου ακούγονται πολλά, αλλά από τη μεριά μου θα ήθελα να ξέρω πόσο αντέχει αυτή η επέμβαση στη σκληρή χρήση με συνεχόμενες υψηλές θερμοκρασίες, νερά, βρωμιά και καινούριες γρατζουνιές....σκέφτομαι δηλαδή ότι εάν το ξαναγρατζουνίσω, δεν θέλω να ξεφλουδίσει και το υπόλοιπο νέο χρώμα....
|
|
|||
|
|||
ΛΑΘΟΣ Η ΣΩΣΤΟ;ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
|
|
|||
|
|||
τωρα που εγινες χωματινος πρεπει να ζεις με τις γρατζουνιες!
|
|
|||
|
|||
Γίνεται με λίγο παραπάνω κόστος.Εγώ ήθελα να φύγουν κάποιες γρατζουνιές που είχα και παράλληλα το βάφω στο χρώμα της μηχανής
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Το κράνος μου όμως το καλό όπως λες που φοράω συνέχεια το θέλω και αισθητικά ωραίο....
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κάτι ξέχασες να …λύσεις…! | teoo | Αστεία Video | 18 | 05-05-2011 19:58 |
Ενα βίντεο που όλοι πρέπει να δούμε... | evanslam | Διάφορα | 15 | 26-02-2011 15:55 |
Κάτι ξέχασες........ | Πάνος | Αστεία Video | 6 | 20-07-2010 18:49 |
Κάτι απο τα παλιά | arisxios | Παλαιά μοντέλα - Classic | 5 | 26-08-2009 17:35 |
Πως καταλήξαμε στην μοτοσυκλέτα που έχουμε? | GS_maniac | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 03-01-2009 13:41 |