|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: [ΚΡΗΤΗ] Μια ανοιξιάτικη, μεσημεριανή, χαλαρή βόλτα...
Συνονόματε... τι είναι αυτά που μας κάνεις πρωινιάτικα?
Δεν ξέρω αν είδε το βιντεάκι ο Βαγγέλης, αν το είδε μπορεί να έχει φύγει κιόλας για τα βουνά Όμορφη Κρήτη, να δω πότε θα ξαναπάω Να είστε καλά βρε παιδιά να κάνετε τέτοιες εξορμήσεις Και κανονίστε να έρθετε και προς τα μέρη μας να κάνουμε κι εδώ μαζί τις βόλτες μας |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ωραία βόλτα Γιάννη
|
|
|||
|
|||
Γιάννη, Γιάννη, Γιάννη,Γιάννη, Γιάννηηηη
τι είναι αυτά μπρε ξεδιάντροπε που μας κάνεις? Πριν λίγο μου τηλεφώνησε ο J.T.R και μου λέει: -Το είδες το οδοιπορικό που ανέβασε ο Γιάννης από την Κρήτη? -Όχι ρε του λέω, που? -Μπες στα "Χωμάτινα" και μπήκα που να μην έσωνα... και είδα που να μην έβλεπα... και διάβασα που να μην διάβαζα... Διαδρομή, φωτογραφίες,video ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ. Το παρεάκι κάτι σαν alter ego μου κάνει Κοπέλια...μου φτιάξατε τη μέρα. Ευχαριστώ πολύ. (Γιάννη θα ήθελα να στο πω και δημόσια. Θα ήταν τιμή μου να ανέβαζα το συγκεκριμένο οδοιπορικό και στο blog μου. Αν φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα από εσένα αλλά και από τα παιδιά που διαχειρίζονται το Gs Forum) |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια!
Δημήτρη, όσο μπορούμε αυτό θα κάνουμε, θα δείχνουμε πόσο όμορφη είναι η πατρίδα μας. Το βιντεάκι Νικόλα το έφτιαξα τελικά με το Windows Live Music Maker (αναγκάστηκα να bootάρω σε windows 7 καθότι δεν έχω βρει κάτι εύκολο σε linux που να κάνει αυτή τη δουλειά). Σταύρο, την μισή τουλάχιστον διαδρομή θέλω να την προτείνω σαν το 1ο μέρος βόλτας του φόρουμ (μετά το χωμάτινο μάθημα και ίσως μόλις φύγει η πολύ ζέστη). Είναι αρκετά βατό και θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που θα μάθουμε από τον Τάκη. Το συζητάμε την Τετάρτη. Γιάννη και Βαγγέλη, όντως, έτσι είναι, είμαστε το Κρητικό σας alter ego! ! Πού να δειτε τί έρχεται, τι δηλαδή, μόνο εσείς θα μας κάνετε να σκάμε απ'τη ζήλεια; Δείτε και τις άλλες μας βόλτες στις χωμάτινες (από εμένα και από Markas).. Και Βαγγέλη, μιας και το blogs σου μιλάει για παλιομηχανάκια και παλιοεκδρομές στα παλιοβουνά της πατρίδας (και όχι μόνο) θα ήταν δικιά μας τιμή να δούμε τις μούρες μας και εκεί. Άλλωστε ο σκοπός μας είναι να δείξουμε πως η χώρα μας έχει απίστευτες ομορφιές που περιμένουν να τις ανακαλύψουμε. Οι φωτογραφίες υπάρχουν και σε 1024, σου στέλνω το link σε PM. |
|
|||
|
|||
Μπράβο Γιαννάκο ,Νικόλα και Κική !!
Γιαννάκο ωραίο το βιντεάκι με τις ομορφιές της Κρήτης ! Θα τα πούμε σε 11 μέρες φίλε !! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε Σταύρο! Δεν ξέρω ακόμα αν τελικά καταφέρω να είμαι στο μάθημα (δεν εξαρτάται από εμένα) αλλά σίγουρα θα τα πούμε από κοντά!
|
|
|||
|
|||
Παλι μου θυμισατε οτι αν και εχω κανει 2000χλμ εκει απλα δεν εχω παει στην Κρητη..
Το βιντεακι τεχνικης tatoopanther ειναι μαγικο.. Εκδικα στο 6.00 με το μοναχικο δεντρο.. |
|
|||
|
|||
Κουζουλοί Κρητικοί είστε ωραίοι... Πολύ ωραία βόλτα με ωραίες τοποθεσίες... Μπράβο σας... Υ.π
Τους φτιάξατε τους δικούς μου, σήμερα εδώ..!!! Τους βλέπω για χωμάτινη εξόρμηση,, Σ.Κ στην Κρήτη... Μην νομίζετε κοπέλια, ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ...!!! |
|
|||
|
|||
Γιαννάκο, καταπληκτική η Βόλτα μας πήγες σε διαδρομή που την βλέπουμε πηγαίνοντας στην Μεσαρά αλλά δεν την φτάναμε Οι φώτο άριστες και το βίντεο καταπληκτικό την Γιάννα μόνο που το έβλεπε την έπιανε ίλιγγος .Κάτι όμως δεν μπόρεσες να αναδείξεις το σημαντικότερο. Τα αρώματα τις Κρητικής γης .(Φασκόμηλο,Έρωντα,φλισκούνι κ.λ.π.)που είναι παγκοσμίως μοναδικά
Τέλος με άλλη μία τέτοια βόλτα με βλέπω να πουλάω το RT και να παίρνω τα βουνά Πάντα όρθιος με όμορφες διαδρομές φιλαράκι |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ηράκλειο. Μια βόλτα στις 4 Εποχές. | Eftixis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 41 | 05-04-2011 19:00 |
Μια όμορφη βόλτα την Κυριακή στην πόλη.... | Michael Chatzilias | Ταξίδια στο εξωτερικό | 39 | 18-01-2011 22:23 |
Βατοί Χωματόδρομοι (μιά χαλαρή βόλτα με το Σύλλογο) | Markas | Χωμάτινες εξορμήσεις | 44 | 25-12-2010 02:07 |
Μια μικρή βόλτα... 600 χλμ | Kwstas_kef | Κόσμος | 11 | 20-11-2009 04:31 |
ΚΡΗΤΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ | EOD-K9 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 19 | 04-04-2009 21:14 |