|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GR2JOR - 2010 - Tea for Tears
στο πλοίο έπρεπε πρώτα να συντονίσουμε τα GPS μας, ο Μάκης βάλθηκε [αντί να διαβάσει το manual] να υποστεί συμπυκνωμένο μάθημα από τον Θανάση. Εκεί έμαθε και το τι σημαίνει η σύντμηση RTFM!!!
Μετά το μάθημα πάντως αυτοονομάστηκε "GPS guru" !!, οπότε…κάτι έμαθε….. |
|
|||
|
|||
Το καράβι φτάνει χαράματα, δεν έχουμε μέχρι το πρωί που να πάμε, άρα λίγο ύπνος δεν βλάπτει [είμαι στο πόδι από τις πέντε το πρωί – μάζεμα, δουλειά, καράβι, είμαι πτώμα]
|
|
|||
|
|||
Φτάσαμε αισίως Χίο. Πάμε να τσιμπήσουμε στα Everest, μετά καλεσμένοι σε ένα μπαράκι από ντόπιο GSuser, vodka+RedBull, αναδιοργάνωση στις αποσκευές μας, φοράμε πιο ζεστά, έχει αρκετό κρύο νύχτα στην Χίο. Την βγάζουμε σε πολυθρόνες κλειστής καφετέριας
|
|
|||
|
|||
Αυτός εδώ ο τρομοκράτης με το μαντήλι είναι ο «Μάκης ο Touratech» [Makan]
|
|
|||
|
|||
Περιμένοντας να ξημερώσει, είμαστε ξεπαγιασμένοι και νυσταγμένοι [βλακεία που δεν φροντίσαμε κατάλυμα, θέλαμε να το παίζουμε σκληροί και της αντοχής, αλλά …τζίφος]
Τα πτώματα περιμένουνε να ανοίξει το μπουγατσάδικο να ζεσταθούμε, άξιζε, καφές και μπουγάτσα άψογα και ας άνοιγε εκείνη την ημέρα για πρώτη φορά, του κάναμε ποδαρικό… |
|
|||
|
|||
Τελικά ξημέρωσε, περάσαμε τελωνείο όπου μία τελωνειακός είχε ορεξούλες για πολλές κουβέντες, αλλά εμείς δεν βλέπαμε μπροστά μας εκείνη την ώρα.
Αφήνουμε την Χίο πίσω, το ταξίδι ξεκινά |
|
|||
|
|||
Μόλις φάγαμε στο Ledra Marriott και πάμε να ξεκινήσουμε για τον Πειραιά, στην δικιά μου μηχανή άρχισαν να απεργούν τα ξενόν φώτα. Φτού, τέτοια στιγμή διάλεξαν? Δεν πειράζει, στην Χίο θα το κοιτάξουμε, έλεγε ο μάστορας Θανάσης.
Στο μικρό καράβι από Χίο μέχρι το απέναντι Cesme ο μηχανικός μας έπιασε δουλειά, βοηθούμενος από 4. Assistant [δηλαδή εμένα]. Εκτελούσα σοβαρή δουλειά, φύλαγα τσίλιες, κράταγα κατάλληλα στριμμένο τιμόνι … και κάπνιζα πολύ για παραπλάνηση των Τούρκων |
|
|||
|
|||
Κάποιοι άλλοι προτιμούν ξεκούραση [και πάλι λίγη θα αποδειχτεί]
|
|
|||
|
|||
Μετά την αλλαγή λάμπας στην μεγάλη μικρή σκάλα [απλά τούμπαλιν] πιάσαμε με τον θανάση όμορφη κουβέντα στο κατάστρωμα
|
|
|||
|
|||
φτάνουμε,
στα άλογα! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
15-16 ΜΑΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2010 - ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 12-05-2010 07:41 |
ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 50 | 08-01-2010 21:32 |