|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 20% εκπτωση στον Ανδριόπουλο Πάτρα
έ άμα είναι 2 ας πάρω το ένα μπας και αξιωθώ να της κάνω τίποτα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Last edited by alpe; 05-03-2013 at 10:21. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν Χάρη δώσε το κουπόνι στο Βασίλη και το δικό μου θα παει στον Αλέξανδρο.
Αλεξάνδρε δεν ενδιαφερόμαι για το πλυσιμο. Αν κάποιο άλλο μέλος απο Αθήνα ενδιαφέρεται... Για τα διαδικαστικά θα ρωτήσουμε στον καφε της Τετάρτης τη διεύθυνση... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Ok λοιπόν
Βασίλης = 228 BMW MOTORRAD- ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Αλέξανδρος aka alpe τον λαχνό του Αιμίλιου(δεν γνωριζω το νούμερο) Έχει κερδίσει ακόμα ένα λαχνό η γυναίκα μου ο οποίος διατίθεται επίσης και είναι ο παρακάτω: 231 BMW MOTORRAD- ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Το οποίο χαρίζεται επίσης! Οπότε όποιος ενδιαφερόμενος ας το δημοσιεύσει ότι επιθυμει το 231 ως δώρο Βασίλη θα σου στείλω μαζί με την αφίσσα(αν έχουν τυπώσει, θα το δω σε λίγο) και τους δύο δικούς μου λαχνούς που αναφερω παραπάνω και έχω στα χέρια μου Ο ένας για εσέ και ο δεύτερος για όποιον άλλον φίλο το ζητήσει. Επίσης ο Αιμίλιος ας κανονίσει με τον Αλέξανδρο Προφανώς την τελική λύση για το τυπικό του θέματος θα την δώσει ο Λεοντόκαρδος ο οποίος και σήκωσε το βάρος της συγκέντρωσης των λαχνών ... |
|
|||
|
|||
Ιδού λοιπόν ο δικός μου λαχνος Νο 235
ImageUploadedByTapatalk1362477653.217431.jpg |
|
|||
|
|||
καλημέρα
αν το κουπόνι για το πλύσιμο περισσεύει πολύ ευχαρίστως θα το ήθελα εγώ αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα |
|
|||
|
|||
χάρη στείλε σήμερα την αφίσα άμα θές αλλιώς δεν προλαβαίνω να την παραδώσω το Σάββατο...
|
|
|||
|
|||
ά Χάρη μη βάλεις τίποτα άλλο στο φάκελο γιατί τον παραδίδουμε κλειστό στην επιτροπή!!!!!!
|
|
|