|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μητέρα ........
Απόσπασμα:
Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αναγνωρίζουν τις στιγμές και τον χρόνο παρά μόνον όταν είναι πλέον αργά. Απο αυτήν την αναγνώριση μας απομακρύνει ο τρόπος που εμπλεκόμαστε σε μια κεκτημένη ταχύτητα ζωής που το ίδιο το κοινωνικό σύνολο συμβάλλει στην παγίδα που είναι στημένη. Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να θυμάσαι τους δικούς σου ανθρώπους όπως τούς αξίζει...!! |
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ.ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
|
|
|||
|
|||
Πολύ δυνατό..βούρκωσα..
|
|
|||
|
|||
Aν αγαπησουμε τους ανθρωπους μας σαν να ηταν η τελευταια μας μερα στην ζωη,τα πραγματα θα ηταν αλλιως.
Εχουμε κλειστει σε μια εγωκεντρικη συμπεριφορα και ξεχναμε να κανουμε το αυτονοητο. Να αγαπησουμε.. Σημερα στον Πειραια ειδα ενα γερανο που μολις φορτωσε ενα Φορντ τρανζιτ και ενα παπι(μαλλον)στην οδο Ρετσινα+Αθηνων.. Μπροστα απο τον γερανο μια λιμνη αιμα στο οδοστρομα. Μου κοπηκαν τα ποδια. Σκεφτηκα,οτι σε καποιους ανθρωπους θα ληψει καποιος που αγαπανε. Ετσι ξαφνικα........ |
|
|||
|
|||
Μπραβο Δημητρη ευχαριστουμε,μας θυμησες με ποσο απλα πραγματα ειμαστε ευτυχισμενοι στην παραγματικοτητα,πραγματα που τα προσπερναμε γιατι τα χουμε δεδομενα και τα θεωρουμε αυτονοητα.Μακαρι ολοι μας να αρκουμαστε να χαιρομαστε και να απολαμβανουμε οτι εχουμε παρα να τρεχουμε να προλαβουμε να αποκτησουμε περισοτερα.Και πανω απο ολα να εκφραζουμε αυτο που νιωθουμε οσο και αν αυτο μας ειναι δυσκολο.Τοσο στους αγαπημενους μας οσο και στους συνανθρωπους μας.Γιατι να φτασουμε στο σημειο να τους χασουμε και να μετανοιωνουμε που οσα χρονια τους ειχαμε διπλα μας δεν προλαβαμε να τους πουμε οτι τους αγαπαμε?Εχασα στα 30 μου τον πατερα μου και ναι αυτη η αισθηση οτι επρεπε να του χω πει οχι μονο με τις πραξεις μου αλλα και με λογια οτι τον αγαπουσα θα τον εκανε να πονα λιγοτερο τις τελευταιες τους ωρες μου χει μεινει......Απο τοτε το λεω στον αντρα μου και στα παιδια μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
Last edited by princess; 28-11-2010 at 00:12. |
|
|||
|
|||
respect σ'αυτόν που το βίωσε λοιπόν !!!!!! Deep respect !!!!
Last edited by DoctorAbo; 28-11-2010 at 01:27. |
|
|||
|
|||
αν και είνα αλυσίδα....
καλό, αδραξτε την μέρα!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
....γιατι μανα ειναι μονο μια!!
|
|
|||
|
|||
Πολύ συγκινητικό και με νόημα..........
|
|
|||
|
|||
Έννοιες που η καθημερινότητα μας έχει κάνει να τις προσπερνάμε.
Καλό να τα θυμόμαστε πότε πότε. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μητέρα Φύση | Hekima | Χιούμορ | 11 | 14-11-2010 08:16 |