|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πλατες για ολες τις μπεμπες μας!
Στρατο μας εδωσες ωραιες ιδεες...
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε Γιώργο ...
Αυτό που σκέφτομαι είναι, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο ανέβα - κατέβα ;;;;
|
|||
|
|||
Νικόλα, αυτές είναι "αμερικανιές".Τα συστήματα αυτά είναι επικίνδυνα.Καλύτερη είναι μια δαπάνη για μια ανατομικότερη σέλλα παρά αυτά
Επαναλαμβάνω:αναβάτης/συνεπιβάτης πρέπει να έχουν κορμί πανταχόθεν ελεύθερο |
|
|||
|
|||
Τα θεωρω αστεια αυτα τα εξαρτηματα, οπως και τα ραδιοcd σε μηχανες. Το εχω ξαναπει αρκετες φορες. Αν ειναι να προσθετω τετοια πραγματα καλυτερα ν αγορασω ενα αυτοκινητο.
|
|
|||
|
|||
Πολύ ενδιαφέρον post!
Σε ευχαριστούμε George!!! |
|
|||
|
|||
Γουστα ειναι αυτα φιλε σε αλλους αρεσουνε.Αλλιως καθε εταιρια θα εβγαζε μονο ενα μοντελο και δε υπηρχαν ολα αυτα τα εξτρα.
Last edited by georgekostas; 14-08-2009 at 14:58. |
|
|||
|
|||
μπα μου θυμίζει την καρέκλα του γραφείου μου που δεν θέλω ούτε να την βλεπώ!!!!! μακριά !!!!!
|
|
|||
|
|||
Στην Αμερικη οπου οι δρομοι ειναι συχνα αχανης ευθειες , οπου το cruise control ειναι must , εχουν πρακτικη εφαρμογη. Εκει το προβλημα ειναι να μην σε παρει ο υπνος.
Για τον αστικο ιστο η για το Ελληνικο επαρχιακο δικτυο δεν εχουν καποια πρακτικη χρησιμοτητα. Επισης λογω του χαμηλου κεντρου βαρος της πλατης δεν υπαρχει κινδυνος παγιδευσης του σωματος του συνεπιβατη , αντιθετα με την σαφως υψηλοτερη κεντρικη βαλιστα η / και σακους ...... |
|
|||
|
|||
Εαν ηθελα περισσοτερη ανεση και ποιο ξεκουραστη οδηγηση θα προτημουσα να ειχα ενα RT η ενα LT...Θεωρω οτι για τα GS ειναι περιττο αυτο το αξεσουαρ και καθολου κολακευτικο για το στιλ της μηχανης...περι ορεξεως ομως κολοκυθοπιτα,εγω παντος δεν θα το σκεφτομουνα καν..
|
|
|||
|
|||
συμφωνώ στα παραπάνω περί ανέσεως κ.λ.π. αλλά στην πτώση ίσως εγκλωβιστείς
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να και κάτι ευχάριστο... για μας, όχι για τον κλέφτη!!!!! | yannis | Επικαιρότητα | 13 | 13-05-2009 01:09 |
Τι είπαν οι ξένοι για την γλώσσα μας | syan | Πολιτισμός | 16 | 02-05-2009 02:43 |
Αφορά και τις μοτοσυκλέτες...περαστικά μας;!, τέλη Κυκλοφορίας-καύσιμα... !!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 12 | 28-04-2009 02:46 |
BMW S 1000 RR: Κοντά μας από τις 15 Δεκεμβρίου! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 04-04-2009 16:10 |
Εργαλεία (ειδικού τύπου για τις BMW) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 21-02-2009 22:29 |