|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συμβουλές για αγορά GS 650
Απόσπασμα:
που τα βρίσκεις σε καλές τιμές και θα του μείνουν και λεφτά για εξοπλισμό ! Και αυτό αξιόπιστο, με καλή κατανάλωση... Οτι πρέπει για έναν αρχάριο !!! |
|
|||
|
|||
Να τον πείσεις να αγοράσει κράνος και μπουφάν πριν πάρει τη μηχανή.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βέβαια: Το funduro είναι πλέον γέρικο νομίζω και, ό,τι χρήματα περισσέψουν, αντί για μπουφάν και κράνος, θα τα δώσει αλλάξει κόμπλερ και σε άλλα μαζέματα... Νομίζω, με 2, 2500 ευρώ, θα βρεί ένα αξιοπρεπέστατο GS650, όχι το dakar που θα του πέφτει ψηλό, το κανονικό που παρεπιπτόντως, είναι οικονομικότατο και ευκολοδήγητο! Τώρα, σωστότατος και για την αντλία νερού και να συμπληρώσω το θέμα της καλωδίωσης που όταν στρίβεις αριστερά, σβήνει η μηχανή! Εύκολα διορθώνεται και το πιθανότερο, να είναι ήδη διορθωμένο σε μεταχειρισμένο. Επίσης, μικρή ευαισθησία σε κακές βενζίνες αλλά, τίποτε το ανησυχητικό... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιάννη αν αρχίσει να βαράει το κόμπλερ δεν υπάρχει επιστροφή, θέλη αλλαγή. Αυτό που εννοώ είναι να το αλλάξεις πριν τα ρημάξει όλα, μικρό, μεγάλο γρανάζι και μίζα όπως στο 650 που έχω τώρα. Είχαν σπάσει οι μαγνήτες της μίζας και το κουβούκλιο, μαντάρα δλδ κι η ζημιά κοστίζει πολλή πλέον. |
|
|||
|
|||
Δηλαδή: Cry them Joyshine... (κλαύτα Χαράλαμπε)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα το είδα! τι ορθογραφικά λάθη έκανα;! |
|
|||
|
|||
Ε, το "κοστίζει" κάνε το "είναι" και θα 'σαι ΟΚ Αυτό με την ορθογραφία παίζει πολύ επειδή γράφουμε γρήγορα. Κι εγώ την παθαίνω συχνά!
|
|
|