|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειμαστε σάιτ αγγελιών;;;;
Απόσπασμα:
αρχηγέ μου έγραψα..." σε αγγελία αυτού του τύπου ". έγραψα ότι κι εδώ, γράφοντας ουσιαστικά σε σένα. δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, η πρακτική αυτή που σέρνεται τελευταία δε μου αρέσει. |
|
|||
|
|||
Ρε παιδιά, αφήστε τον κόσμο να πουλάει.
Για το φόρουμ είναι κέρδος να υπάρχουν πολλές αγγελίες.Όχι ζημιά Και για να μπαίνουν εδώ πολλές αγγελίες σημαινει οτι κάτι παραπάνω βρίσκουν από άλλα σάιτ Η γνώμη μου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά το φόρουμ μας είναι πολλά περισσότερα από συναξάρι αγγελιών. Δεν είναι κακό να υπάρχουν αγγελίες, ίσα ίσα, αλλά εφόσον δε μπαίνουν καν στον κόπο να τις βάλουν όπως πρέπει, δεν τις χρειαζόμαστε κιόλας. Οταν διαβάζεις σε εξειδικευμένο σάιτ αγγελιών, δεν κοιτάς αυτές που έχουν και φωτό; Και σε αυτό αναφέρομαι τελικά. Δε διαβάζουν καν πως πρέπει να πει μιά αγγελία, ουσιαστικά σημαίνει ότι χeστηκαν για το φόρουμ. Απλά πιστεύουν ότι θα βρουν πυροβολημένους BMWδάκηδες και θα πουλήσουν οπωσδήποτε τη μηχανή τους. Κάπου εμένα με χαλάει αυτό φίλε μου! |
|
|||
|
|||
αντε ντε! αυτόν που τον πας!
βάλθηκε να μας κάνει μουσικούς.. και όλο κάτω η τιμή και όλο .... .. . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζεται, δεν μπορούμε να είμαστε όλοι το ίδιο, δε θα είχε και ενδιαφέρον άλλωστε για να κουτσομπολεύουμε... Απλά ρε παιδιά, (κλεμμένο) μην ξεχνάμε ότι πίσω από τις οθόνες και τα πληκτρολόγια βρίσκονται κανονικοί ανθρώποι με τρόπους και απαιτήσεις για στοιχειώδη ευγένεια... Οταν πάς σε μια αντιπροσωπεία, τι λες πρώτα, καλησπέρα σας η πόσο το πουλάτε αυτό το εργαλείο? http://www.gsforum.gr/298019-post32.html |
|
|||
|
|||
Ορθώς μιλά ο Γιάννης, ορθώς μιλά και ο Γιώργος
Αλλά ορθή και η πολιτική της αυτορύθμισης που εφαρμόζει η διοίκηση! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
"Αν και καθήμενος ορθά εμίλησες"
Τα μέλη αυτού του Forum έχουν τη δύναμη και τον τρόπο να πατάξουν τέτοιες συμπεριφορές σε θέματα που θεωρούνται αυτονόητα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλικά, Ντίνος. Και μία απορία μου προς όλους τους ενδιαφερόμενους: Η ευγένεια, είναι έμφυτη, καλλιεργήσιμη, η θέμα μοναδικότητας χαρακτήρα? Last edited by Capitain; 01-02-2011 at 02:03. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γειά σου ρε Ντίνο με τις ψυχαναλύσεις σου
Νομίζω χρειαζόμαστε επειγόντως ταξιδάκι..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και ξέρεις ποιά είναι η μ@λακία? Εχουμε αναπτύξει τόσες πλασματικές ανάγκες και φοβίες που διστάζουμε να πάμε ταξίδι.... Αλλά θέλει λίγο χοντροπετσιά παραπάνω και θα τα βρούμε όλα... Kι' έχεις και τον ρομαντικότατο Uriah Heep να μας ρίχνει ξύδι στις πληγές.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ειμαστε μηπως κορο'ι'δα!!! | DERTILAS | Ελλάδα | 17 | 20-05-2009 13:19 |