|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: '' ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SOS ''
|
|
|||
|
|||
τελικα φοβασαι και να το κανεις και να μην το κανεις!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
(Πληροφοριακά και μόνο: Ολα τα παιδάκια κάτω των 6 μηνών δεν έχουν ώριμο ανοσοποιητικό σύστημα ακόμα και γι αυτό δεν τα εμβολιάζουν. Τα απαραίτητα αντισώματα τα παίρνουν από το μητρικό γάλα και αυτός είναι ο λόγος που συστήνεται θερμά ο θηλασμός στα παιδάκια. Η μέχρι στιγμής εμπειρία με τον ιό της νέας γρίπης δείχνει οτι οι ηλικίες <1 έτους είναι ευπαθείς και άρα προτείνεται ο εμβολιασμός αυτών που τα φροντίζουν ώστε να μην τους μεταδώσουν τον ιό. Αν θηλάζουν ακόμα καλύτερα γιατί πιθανά θα πάρουν τα έτοιμα μητρικά αντισώματα..) Νότης |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω ρε παιδιά.Και ποιός μας λέει οτι τους γιατρούς που δείχνει η τηλεόραση να το κάνουν δεν έχει η ένεση φυσικό ορό ως περιεχόμενο...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επειδή έχουν προμηθευτεί εμβόλιο από 2 εταιρείες είναι εντελώς τυχαίο από ποιά παρτίδα θα εμβολιασθείς. Μήπως φαντάζεσαι οτι οι γιατροί είναι κάτι σαν..φαρμακευτικοί πράκτορες που θέλουν να προωθήσουν εμβόλια? και για ποιό λόγο? |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω,εσυ σαφώς έχεις πλήρη εικόνα και γνώση πάνω στο θέμα...Εμείς δεν ξέρουμε και σε ευχαριστούμε για τη βοήθεια...Δυστηχώς τα Μ.Μ.Ε. μας βομβαρδίζουν με διάφορα που συμβαίνουν και δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε και τι να κάνουμε....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το ίδιο συμβαίνει με το κάπνισμα, το αλκοόλ, την παχυσαρκία κλπ Απλά με τη νέα γρίπη το πράγμα σήμερα "πουλάει" γιατί είναι η καυτή επικαιρότητα.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Από οτιδήποτε τρώς, πίνεις, φοράς, ή μεταχειρίζεσαι αγαπητέ Alext πάντα κάποιος βγάζει χρήματα! Αυτό δεν είναι ανήθικο.. Το ανήθικο είναι να πληρώνεις για κάτι που σε βλάπτει.. και επίσης ανήθικο να κατηγορείς ομαδικά όλους τους γιατρούς!
Επειδή έχεις εύκολη την απάντηση που μου διαφεύγει δε μου εξηγείς και μένα τον τρόπο που "έβγαλα λεφτά" τώρα που έκανα το εμβόλιο? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν ειπα τιποτα αλλο ουτε για εσενα ουτε για ολους ή τους μισους γιατρους οπως ουτε ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι τεμπεληδες ετσι ουτε ολοι οι γιατροι τα παιρνουν ουτε ολοι οι δημοσιογραφοι ειναι λακεδες του συστηματος ουτε ολοι οι δικηγοροι ειναι σαν τον ......Αλεξη μας (που λεει και ο Λαζοπουλος) κ.ο.κ. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΑΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ)ΑΞΙΖΕΙ | Gazi | Ελλάδα | 29 | 09-08-2012 03:51 |
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ… | georgekostas | Χιούμορ | 13 | 06-06-2009 14:09 |
ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ SECTION ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ FORUM (btw έχω ένα θέμα) | NLS | Διάφορα | 28 | 08-03-2009 02:46 |
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΤΥΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ? | p.l. | Διάφορα | 4 | 17-02-2009 19:13 |