|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εις ιεράν νήσον Πάτμο...
Εγώ παντός λέω ότι έχει καράβι για Πάτμο μέσο Κρήτης φιλαράκια μας λείψατε άντε καλά να περάσετε λαϊκού θα παει θα βρεθουμε
|
|
|||
|
|||
Αργύρη να περάσετε καλα με την οικογένεια σου στο πανέμορφο νησί σου.Καρδίτσα-Πατμος. ( ξέρεις να τα μονταρης φιλε)
|
|
|||
|
|||
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές σας... Να είστε όλοι καλά και καλό καλοκαίρι να έχουμε... Ευτύχη, το ταξίδι στην Κρήτη, (όταν πραγματοποιηθεί) δεν θα γίνει μέσω Πάτμου,
αλλά απευθείας και πολλές ημέρες.. Θέλω να γίνει μία επανάληψη σε ενταντική μορφή, αυτά που κάνατε πρόσφατα...!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Υou are my friend... |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε Αργυράκο
και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε περισσότερο! Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|||
|
|||
Πας να αγιάσεις φιλαράκι μας???
Εκει ξερεις νηστεία και κατάνυξη και όχι κατάνυξη με τα κοψιδιών και συναφών εδεσμάτων ετσι!!!!! Αντε με το καλο καλα να περασετε !!!!! |
|
|||
|
|||
Καλά να περάσετε Αργύρη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είμαι κοπλέ... Του χρόνου πάλι.... Στην Πάτμο θα έχει ALL DAY SWIMMING KAI TSIPORO-XARA..!!! Τίποτις άλλο... Nα είσαι καλά και εσύ καλό καλοκαίρι να έχεις .... |
|
|||
|
|||
Αργύρη μακάρι φίλε, το κυνηγάω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιάννη έχεις δίκιο...
Η Πάτμος είναι άπαιχτη και εξαιρετική το Πάσχα...!!! Καταπράσινη και με μοναδικά έθιμα... Κυριαρχεί μία ύστατη θρησκευτική κατάνυξη εκείνη την εποχή... Σου εύχομαι ολόκαρδα να σε αξιώσει ο Θεός να πάς Πάσχα εκεί... Θα σου μείνει αξέχαστα.... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σκοτώθηκε σήμερα στη Πάτμο ο Μανώλης Στράτας τπρωταθλητής αγώνων | giamil | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 37 | 07-04-2011 22:32 |
Εις τη μνημη του Βασιλια της pop | georgekostas | Διάφορα | 8 | 29-06-2009 15:56 |