|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Παραλίγο να σκοτώσουν τον πατέρα μου
περαστικα στον ανθρωπο.....
ουτε σε ATM....δεν θα μπορουμε να παμε σε λιγο |
|
|||
|
|||
ω ρε ARGI.....προσεκτικά μωρέ......
έτσι κι αλλιώς πρέπει να κοιτάμε γύρω μας κάθε στιγμή..... οι καιροί είναι πονηροί και έχουν ήδη αλλάξει ως προς το χειροτερο... |
|
|||
|
|||
Δυο τσαντάκιες είχαν σπρώξει κάτω τη μητέρα μου για να της πάρουν την τσάντα και της έσπασαν την ωμοπλάτη.
Πριν από χρόνια ακολούθησαν τη γυναίκα μου μετά από το ΑΤΜ και με απειλή μαχαιριού της τα πήραν όλα, λεφτά και κινητό τραυματίζοντάς την και ρίχνοντάς την από το ποδήλατο. Πριν λίγες μέρες στο κέντρο έβαλαν μαχαίρι στο λαιμό του γιού μου και του πήραν το iphone. Την άλλη φορά στο πάρκο που έκανε skate του ξανάβαλαν μαχαίρι αλβανοί και του τα πήραν όλα. Στο Κολωνάκι μέρα μεσημερι για 2 λεπτά μας έκλεψαν τα κράνη με τις ενδοσυννενοήσεις μέσα από τη μπαγκαζιέρα. Με σταματάνε εμένα ευγενέστατα με την GS να μου κάνουν έλεγχο και κάνω 5 λεπτά μέχρι να βγάλω κράνη γάντια μπουφάν τσαντάκια για να δείξω τα χαρτιά μου που τα έχω όλα. Δίπλα περνάνε παπάκια χωρίς εξατμιση και κράνος και όλοι σφυρίζουν αδιάφοροι. Στα φανάρια αριστερά μου σταματάει μηχανή χωρίς πινακίδες και στα δεξιά μου 2 αστυνομικές μηχανές. Ξεκινάει σφαίρα ο χωρίς πινακίδα, συνεχίζω δίπλα από τους αστυνομικούς και όταν τους λέω αγριεμένος "πρέπει να σας το πω εγώ για να κάνετε το καθήκον σας;", ναι ναι μου λένε και γκαζώνουν για να τον ελέγξουν για τα μάτια του κόσμου. Δικός τους θα ήταν και τον άφησαν. Τους βλέπω ένστολους χωρίς κράνος πάνω σε ιχ μηχανή να κατεβαίνουν τη Συγγρού και όταν τους την πέφτω δίπλα και κουνάω το κεφάλι μου, με αγριοκοιτάζουν. Ότι και να λέμε δε γίνεται τίποτε. Μπάχαλο και ανύπαρκτη η Ελληνική Αστυνομία όπως και το κράτος. Οι λίγες περιπτώσεις που κάνει το καθήκον της, γίνονται πρωτοσέλιδα σαν σπάνια γεγονότα. Γι αυτό μπαίνουν οι σκύλοι και μας αλέθουν. Πολύ λυπάμαι Argi για τον πατέρα σου. Δυστυχώς ο μόνος τρόπος για να είναι ασφαλής είναι να κλειστεί στο σπίτι του, γιατί όπως και συ λες ήταν ανυπεράσπιστος για το δίκιο του... |
|
|||
|
|||
Σήμερα ο γιός μου στην ΑΣΟΕ μου είπε οτι πήγαν άτομα από γνωστό αντιεξουσιαστικό κλπ χώρο και παρέδωσαν λοστούς και καδρόνια σε Πακιστανούς για να προστατευτούν λέει από Χρυσαυγήτες και άλλους εξαγριωμένους Αθηναίους.Αυτοί τους κρατούσαν σαν να είναι σε παιδική χαρά και παρέμεναν μέσα στο πανεπιστημιακό χώρο να έχουν και άσυλο οι Πακιστανοί.
Σε λίγο θα έχουμε και εμφύλιο πόλεμο στην Αθήνα. |
|
|||
|
|||
Περαστικα στον πατερα σου Αργυρη και να λες δοξα τον Θεο που δεν ειχαμε δραματα...
|
|
|||
|
|||
Περαστικα του Αργυρη....
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκρυθμο το κλίμα μετά τη δολοφονία του 44χρονου
και να ήταν ο μονος!!! Από δω και πέρα κάπως έτσι θα είναι η καθημερινότητα. Δεν θα πρέπει οι γυναίκες να κυκλοφορούν με τσάντα όσο και δύσκολο να ακούγετε και να είμαστε σε δυάδες εκ των οποίων ο ένας να είναι απόγονος του Μπους-λι Περαστικά στον πατέρα σου...... |
|
|||
|
|||
Λυπάμαι για τον πατέρα σας και γενικά για όλη την κατάσταση !
Αθήνα κέντρο είχα μείνει για λίγο πριν δυό χρόνια περίπου και μου φάνηκε της παρακμής. Φαντάζομαι τώρα θα είναι πολύ χειρότερα. Φήμες λένε ότι θέλουν να παρακμάσουν το κέντρο για να το πουλήσουν φτηνά. Πρόκειται για άποψη που ακούγεται αρκετό καιρό και πρόσφατα άκουσα ότι έχουν έρθει ξένες εταιρίες για να αγοράσουν. |
|
|||
|
|||
περαστικα του!!
|
|
|||
|
|||
Περαστικά στον πατέρα σου βρε Αργύρη, φαντάζομαι πόσο θα έχει πληγωθεί και ο εγωισμός του. Άνθρωποι που δούλεψαν μια ζωή για να αναστήσουν αυτή τη χώρα να την βλέπουν να καταντάει έτσι... Την συμπαράστασή μου!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μωρό πέθανε αφού κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα του | MARK | Ελλάδα | 21 | 01-04-2011 09:06 |
μου την δινει που δεν τον εχω στα χερια μου... | γιαγια αρκουδα | Μου τη δίνει που ..... | 27 | 27-11-2010 11:06 |
Παραλίγο νέα τραγωδία στα Τέμπη - Νέα κατολίσθηση βράχου που έπεσε πάνω σε φορτηγό | gsmaniac | Επικαιρότητα | 10 | 17-10-2010 11:19 |
Κάπου να πω τον πονο μου......... | Gohn_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 11-10-2010 00:51 |
CSS βιντεο με τον αντι τον εκπεδευτη μου που βρικα | γιαγια αρκουδα | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 2 | 23-08-2010 11:50 |