|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ξεπούλημα λόγω ανανέωσης...ΑΝΑΒΑΤΗΣ-ΜΟΤΟ
ενδιαφέρομαι και εγώ για την βάση gps, αν αποσύρει ο φίλος το ενδιαφέρον του.
|
|
|||
|
|||
Δικα σου.Στειλε ΠΜ με στοιχεια αποστολης και στα πακεταρω απο αυριο να τα στειλω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Θα σου στειλω και μια "πλατη" μαλακή μαζι για να ειναι πιο καλα στο πατημα στο παχος Και στο τανκμπαγκ να ξερεις χωραει το κινητο σου,εχει κι εκει ειδικη θηκη Στειλε ΠΜ με στοιχεια αποστολης και στα πακεταρω απο αυριο να τα στειλω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Οκ δικη σου,στειλε ΠΜ για τα περαιτερω.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Το τανκμπαγκ το πηρε ο φιλος πιο πανω.Το παντελονι δικο σου,στο στελνω με ΚΤΕΛ να το δοκιμασεις κιολας ελευθερα κι αν σου κανει το κρατας και μου βαζεις τα χρηματα και το κοστος μεταφορας αλλιως το επιστρεφεις ή αν ενδιαφερθει αλλος φιλος απο Αθηνα το κρατας και εξυπηρετεις αν θελεις.Στειλε ΠΜ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Last edited by mAthosalas; 19-02-2013 at 01:32. |
|
|||
|
|||
Λοιπον καποια πραγματα εφυγαν(αυριο ταξιδευουν για τους νεους ιδιοκτητες-σας ευχαριστω)
Εμειναν καποια και προσθετω και μερικα ακομα που θα δωσω και αυτα αφου ουτε τα χρησιμοποιω. Η γνωστή πολυ καλη στολή τής Revit με το All season OffTrack Jacket σε μεγεθος XXL και το Dakar παντελονι επισης XXL,ακριβως οπως φαινονται στις φωτο και σε αψογη κατασταση χωρις καμμια φθορα. Ειναι με ολες τις εσωτερικες επενδυσεις τους,για ζέστη και αδιαβροχοποιηση εχουν φερμουαρ που ενωνονται μεταξυ τους και προστασιες σε ωμους αγκωνες πλατη και γονατα-γοφους... ΤΙΜΗ ΣΕΤ ΣΤΟΛΗ στα 270€.Θα δοθει ως σετ κατα προτεραιοτητα σε οποιον την θελει.Αν υπαρξει ενδιαφερον για σπαστά κομματια τοτε θα δοθουν στα 150€ Jacket OffTrack & 120€ το παντελονι Dakar,επαναλαμβανω ΑΝ δεν τη θελησει καποιος κομπλε ως ΣΕΤ!!! Kρανος UVEX Enduro SLT.Εντουροκρανος με ζελατινα.Σε μαυρο και μεγεθος M(57-58).Αριστη κατασταση και αυτο,Carbon-kevlar-fiberglass υλικο,αφαιρουμενη πληρως εσωτερικη επενδυση,με αυτοκολλητα που αν δεν τα θελετε αφαιρουνται πανευκολα,ενω ειναι και φωσφοριζοντα στο σκοταδι,γιαυτο και τα εχω βαλει! ΤΙΜΗ 190€ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΡΑ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟ UVEX ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Κρανος της Αγγλικης wolfsport,νεο μοντελο 2013,εντουραδικο,χωρις ζελατινα αυτο,σε κυριολεκτικα ΑΨΟΓΗ κατασταση αφορετο.Το πηρα της μεγαλης κόρης αλλά δεν το φορεσε(θελει με ζελατινα...)Μεγεθος Μ.Σε κοκκινο χρωμα,fiberglass υλικο,Double-D ring,αφαιρουμενο εσωτερικο,με θηκη προστασιας.Οι φωτο μαλλον το αδικουν!!! ΤΙΜΗ 60€ Ο ανεμοθωρακας τού F800GS μου.Ειναι η Wunderlich Vario Touring χωρις καμμία φθορα ή γρατζουνια,αυξομειουμενο υψος.καλυπτει αψογα.(απλως παω σε κατι λιγοτερο τουριστικο και πιο...χωματινο)Πανευκολα τοποθετειται αφου απλα ξεβιδωνεις τη "μαμα" και βιδωνεις στη θεση της χωρις πατεντες,εχει ολα τα εξαρτηματα κομπλε.Τα αυτοκολλητα αφαιρουνται(το ενα ειναι ανακλαστικο)αν δεν τα θελετε πανω! Καποιες φωτο ακομα σημερινες,αφου κατεβηκε απο το GS και αναμενει να ταξιδεψει πανω σε αλλο... ΤΙΜΗ 150€ Ζωνη μεσης φορεμενη...καμμια φορα ΤΙΜΗ 15€ Καπελακια απο τη BMW ενα με λογοτυπο "GS" και το αλλο σπορτ "S".Φορεμενα το πρωτο μερικες φορες το "S" καθολου! ΤΙΜΗ 15€ εκαστο Σακιδιο πλατης,πολυ βολικο για καθε μερα.Κρεμας χιαστι και εχει και ζωνη στη μεση για σταθεροτητα.Πολλες εσωτερικες θηκες,μια εξωτερικη,διαθετει ειδικη θηκη πανω μεσα για mp3 και ειδικη υποδοχη να βγαινει το ακουστικο/καλωδιο ενω διαθετει ενσωματωμενη σε ειδικη θηκη και αδιαβροχη κουκουλα.Το φορουσα παλιοτερα,το τρωει η αποθηκη.Δεν εχει σκισιματα ή φθορες παρα μονο στο ενα ζωναρι στη μεση ενα ελαφρυ καψιμο χωρις να επηρεαζει καθολου την λειτουργικοτητα... ΤΙΜΗ 20€ Γαντια FOX Bomber...εξαιρετικα και αυτα με προστασιες σε δακτυλα και πανω πολυ καλες ενω διαθετει και τρυπουλες εξαερισμου.Εντουραδικου τυπου,αριστη αισθηση σε οδηγηση.Φορεμενα λιγο μεσα στην πολη,ειναι που καθονται γιατι εχω 5-6 ζευγη και δεν τα βαζω... Οποιος τα παρει θα του στειλω και δωρο ενα ζευγαρι ισοθερμικα spidi που δεν τα χρησιμοποιω... ΜΕΓΕΘΟΣ LARGE-TIMH 30€ Αυτα. θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας σε οσα φορουμ εχω ποσταρει την αγγελια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Last edited by mAthosalas; 19-02-2013 at 23:35. |
|
|||
|
|||
Καλημερα , εμενα θα με ενδιεφερε το παντελονι
|
|
|||
|
|||
Καλημερα,στειλε μου στοιχεια αποστολης με ΠΜ να στο στειλω με το ΚΤΕΛ.Λεπτομερειες ΠΜ ευχαριστω
|
|
|||
|
|||
Νεα ενημερωση με οσα πραγματα εμειναν(τα υπολοιπα ταξιδευουν για τους νεους ιδιοκτητες-σας ευχαριστω) συνεχιζω εδω,δεν διορθωνω το αρχικο ποστ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Η γνωστή πολυ καλη στολή τής Revit με το All season OffTrack Jacket σε μεγεθος XXL και το Dakar παντελονι επισης XXL,ακριβως οπως φαινονται στις φωτο και σε αψογη κατασταση χωρις καμμια φθορα. Ειναι με ολες τις εσωτερικες επενδυσεις τους,για ζέστη και αδιαβροχοποιηση εχουν φερμουαρ που ενωνονται μεταξυ τους και προστασιες σε ωμους αγκωνες πλατη και γονατα-γοφους... ΤΙΜΗ ΣΕΤ ΣΤΟΛΗ στα 270€.Θα δοθει ως σετ κατα προτεραιοτητα σε οποιον την θελει.Αν υπαρξει ενδιαφερον για σπαστά κομματια τοτε θα δοθουν στα 150€ Jacket OffTrack & 120€ το παντελονι Dakar,επαναλαμβανω ΑΝ δεν τη θελησει καποιος κομπλε ως ΣΕΤ!!! ! ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΟΠΟΤΕ ΕΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ Κρανος της Αγγλικης wolfsport,νεο μοντελο 2013,εντουραδικο,χωρις ζελατινα αυτο,σε κυριολεκτικα ΑΨΟΓΗ κατασταση αφορετο.Το πηρα της μεγαλης κόρης αλλά δεν το φορεσε(θελει με ζελατινα...)Μεγεθος Μ.Σε κοκκινο χρωμα,fiberglass υλικο,Double-D ring,αφαιρουμενο εσωτερικο,με θηκη προστασιας.Οι φωτο μαλλον το αδικουν!!! ΤΙΜΗ 60€ Ο ανεμοθωρακας τού F800GS μου.Ειναι η Wunderlich Vario Touring χωρις καμμία φθορα ή γρατζουνια,αυξομειουμενο υψος.καλυπτει αψογα.(απλως παω σε κατι λιγοτερο τουριστικο και πιο...χωματινο)Πανευκολα τοποθετειται αφου απλα ξεβιδωνεις τη "μαμα" και βιδωνεις στη θεση της χωρις πατεντες,εχει ολα τα εξαρτηματα κομπλε.Τα αυτοκολλητα αφαιρουνται(το ενα ειναι ανακλαστικο)αν δεν τα θελετε πανω! Καποιες φωτο ακομα σημερινες,αφου κατεβηκε απο το GS και αναμενει να ταξιδεψει πανω σε αλλο... ΤΙΜΗ 150€ Ζωνη μεσης φορεμενη...καμμια φορα ΤΙΜΗ 15€ Καπελακια απο τη BMW ενα με λογοτυπο "GS" και το αλλο σπορτ "S".Φορεμενα το πρωτο μερικες φορες το "S" καθολου! ΤΙΜΗ 15€ εκαστο θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας σε οσα φορουμ εχω ποσταρει την αγγελια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
|||
|
|||
Για το παντελονι,τη ζελατινα,το κρανος και το μπλε καπελο GS,περιμενω μια απαντηση απο φιλους που ενδιαφερθηκαν οπότε παγωνει γι'αυτα εως ενημερωσης εκ νεου
|
|
|||
|
|||
Γειά σου Κώστα,
Αν δεν πάρει ο φίλος το παντελόνι, με ενδιάφερει το σετ ολόκληρο, εφόσον μου κάνει βέβαια.. Τα μεταφορικά δικά μου... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προχωραμε αν θελεις και στειλε ΠΜ να στο στειλω |
|
|||
|
|||
Νεα ενημερωση με οσα πραγματα εμειναν(τα υπολοιπα ταξιδευουν για τους νεους ιδιοκτητες-σας ευχαριστω) συνεχιζω εδω,δεν διορθωνω το αρχικο ποστ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Η γνωστή πολυ καλη στολή τής Revit με το All season OffTrack Jacket σε μεγεθος XXL και το Dakar παντελονι επισης XXL,ακριβως οπως φαινονται στις φωτο και σε αψογη κατασταση χωρις καμμια φθορα. Ειναι με ολες τις εσωτερικες επενδυσεις τους,για ζέστη και αδιαβροχοποιηση εχουν φερμουαρ που ενωνονται μεταξυ τους και προστασιες σε ωμους αγκωνες πλατη και γονατα-γοφους... ΤΙΜΗ ΣΕΤ ΣΤΟΛΗ στα 270€.Θα δοθει ως σετ κατα προτεραιοτητα σε οποιον την θελει.Αν υπαρξει ενδιαφερον για σπαστά κομματια τοτε θα δοθουν στα 150€ Jacket OffTrack & 120€ το παντελονι Dakar,επαναλαμβανω ΑΝ δεν τη θελησει καποιος κομπλε ως ΣΕΤ!!! Κρανος της Αγγλικης wulfsport,νεο μοντελο 2013,εντουραδικο,χωρις ζελατινα αυτο,σε κυριολεκτικα ΑΨΟΓΗ κατασταση αφορετο.Το πηρα της μεγαλης κόρης αλλά δεν το φορεσε(θελει με ζελατινα...)Μεγεθος Μ.Σε κοκκινο χρωμα,fiberglass υλικο,Double-D ring,αφαιρουμενο εσωτερικο,με θηκη προστασιας.Οι φωτο μαλλον το αδικουν!!! ΤΙΜΗ 60€ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ... Ζωνη μεσης φορεμενη...καμμια φορα ΤΙΜΗ 15€ Καπελακι απο τη BMW με λογοτυπο σπορτ "S"(το μπλε δοθηκε). ΤΙΜΗ 15€ θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας σε οσα φορουμ εχω ποσταρει την αγγελια.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
|