|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Cappadocia 2013
Ωραιο ρε Μαικ....
Μπραβο και στο παρεακι... |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
4η μέρα
ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Ιουν 2013. Η μέρα ξεκινάει με όμορφο θέαμα στον ουρανό "> τα αερόστατα πετούν τα χαράματα για 1 ώρα...το κόστος από 100 μέχρι 150 ευρω το άτομο. "> "> Κάποιοι χάρηκαν το θέαμα από ψηλά , όταν ξεπέρασα τις φοβίες μου , με πρόλαβαν οι άνεμοι και ειναι γνωστό ότι τα αερόστατα δεν πετούν με αέρα. "> "> "> "> "> αρκέστηκα λοιπόν σε πιό γήινες βόλτες: Οι υπόσκαφες βυζαντινές εκκλησίες το υπαίθριο μουσείο που αποτελεί μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Βυζαντινές εκκλησίες της Καππαδοκίας που κτίστηκαν μεταξύ 7ου και 13ου αι. "> "> "> "> "> "> Το απογευματάκι κάναμε τη βόλτα μας πάλι στο ΓΚΟΡΕΜΕ "> "> εστιατόριο με καταπληκτική θέα και νόστιμο επιτέλους φαγητό "> το παζάρι στο ΓΚΟΡΕΜΕ "> Τέλος της 4ης μέρας νωρίς νωρίς ..αύριο ξεκινάει η επιστροφή. Last edited by silvestros; 13-07-2013 at 21:38. |
|
|||
|
|||
σοοοορυυ παιδιά ! το πολεμάωω! απλός πεζικάριος ειμαι! |
|
|||
|
|||
5η μέρα
ΔΕΥΤΕΡΑ 01 Ιουλ 2013. 10:00 GOREME- TEKIRDAG (ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ) 880 χλμ. (σημεία F-G-H-I-J-K και στα μισα για L) η επιστροφή πάντα μου είναι ανυπόφορη και την αντιμετωπίζω με διαφορετικό δρομολόγιο. "> DUR αντί STOP σε όλη την Τουρκία "> "> ατελείωτες ευθείες "> στάση για καφεδάκι και καζαντιπι "> "> Μετά την Άγκυρα "> αρχίζουν τα βουνα και το κρύο "> και σύντομα η βροχή "> "> Στην Κωνσταντινούπολη το σούρουπο Συνεχίζουμε μέχρι την Ραιδεστό για να βρούμε ξενοδοχείο. Στις 10 ώρα το βραδυ, μετά απο 12 ώρες στο δρόμο, θα ξεκουραστούμε. Αυριο τελειώνει το ταξίδι. |
|
|||
|
|||
6η μέρα
πρωινό στο TEKIRDAG (ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ) μέτρια πόλη κακή παραλία αδιάφορος κόσμος και οι μαγαζάτορες μάλλον σε βλέπουν σαν ευρω. "> "> "> ΤΡΙΤΗ 02 Ιουλ 2013. 10:00 TEKIRDAG- ΣΕΡΡΕΣ 400 χλμ. (σημεία στα μισα K-L , M) η διελευση των συνόρων είναι ξανά σύντομη. ">το ρεύμα ΚΗΠΟΙ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ μέσω Εγνατίας είναι κλειστό λόγω έργων έτσι περνάμε από Φέρες , μόνιμη μου κατοικία για 2 χρόνια το 2010. "> επιτέλους μια φραπεδια στον ΝΟΑ "> Το ταξίδι τελειώνει. Και παρά την κούραση και τα 3000 χλμ μας μένει το χαμόγελο! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! --------------------------------------ΤΕΛΟΣ------------------------------------------------ Last edited by silvestros; 14-07-2013 at 02:06. |
|
|||
|
|||
Αντε.................... και στην επομενη με υγεια.
|
|
|||
|
|||
συγχαρητηρια παιδιά ....μπραβο πολυ ομορφες φωτογραφίες..........
Ενα ταξίδι που θέλω να κάνω ποιο πολές μέρες όμως................ Συγχαρητήρια ,αντε και στο επόμενο |
|
|||
|
|||
μπραβο ρε μιχαλη κριμα που δεν ανεβηκες στο αεροστατο
|
|
|||
|
|||
Τι!!! αυτό ήταν;;;
Την Πόλη, δεν την πήρατε; Κάτι για ήρωες μας έλεγε ο φαρμακοποιός. Και στην επόμενη, φιλαράκια . . . είναι από τους προορισμούς που δεν τους "χορταίνεις" με 1 - 2 - 3 - . . . - 12 - 13 . . . φορές. Μιχαλιό, τα αερόστατα, πότε πετάνε; Last edited by nikos-x; 15-07-2013 at 00:26. |
|
|