|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ......
Δες το σπειρωμα του κινητηρα αν εχει γρεζια η εχει φθορα,καθαρισε το κ βαλε προσεκτικα κ σωστα το καινουριο να πατησει σωστα,λαδωσε την πλαστικη τσιμουχα του φιλτρου.Αν εχεις ροποκλειδο σφιξε με αυτο!
|
|
|||
|
|||
Το φίλτρο έχει ατσάλινο σπείρωμα , το κάρτερ αλουμινένιο . Άρα εάν έχει ζημιά αυτή είναι στο κάρτερ. Γνώμη μου είναι να το πας συνεργείο ώστε να <περιποιηθεί > το σπείρωμα του κάρτερ γιατί εάν πας να βιδώσεις καινούργιο θα καταστραφεί οριστικά.
|
|
|||
|
|||
ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΜΟΥΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΑΤΣΑΛΙ .ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ
|
|
|||
|
|||
Έχεις λάθος στο συγκεκριμένο τύπο μοτερ επειδή δίνει όλο το μοτερ ένα είδος αλουμίνιο (έχει και αλλά κραματα) και επειδή το σπιρομα είναι στο κάρτερ επόμενο και αυτό να είναι αλουμίνιο .Εγώ δεν φοβάμαι να μην εχεις διαροες εγω φοβαμαι το μετά πως θα έχει γίνει το σπιρομα.Όπως λέει και τεοςς ποιο πάνω νομιζω ότι θα υπάρξει θέμα...!!
Last edited by commander; 24-07-2011 at 11:42. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Δηλαδή να φύγει ο άνθρωπος για ταξίδι και να το φτιάξει όταν γυρίσει. Ε ρε γλέντια.Κάτι συμβουλές που δίνουνε στον κόσμο |
|
|||
|
|||
Έρρεε όχι και να κατέβει το μοτερ απλά θα έχει λίγο τράβηγμα παραπάνω. Αλλά για πες μου κατι εσυ πως κατάλαβες ότι είναι στραβοβιδομενο ??????
|
|
|||
|
|||
Εγω δεν καταλαβαινω πως είναι στραβοβιδωμένο και δεν έχει διαρροή...
Επίσης φοβάμαι το σπίρωμα.... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Εάν ήξερες δεν θα ειχες αυτεςτις απορίες . Από την στιγμή που του.άλλαξε.λαδια και φιλτρο και την μπουμπουνησε θα επρεπε να έχανε λάδια απευθείας γιατί το λάδι.που περνάει από το φίλτρο είναι από την.αντλία λαδιου. Αυτή ανεβάζει 10 αν θέλαμε καλα ατμόσφαιρες οπότε τι λες θα έχανε η όχι ..... και το ξαναλέω το μετά είναι το πρόβλημα ....!!!!
|
|
|||
|
|||
Έχεις δει φίλτρο επειδή έιτανε βαλλόμενο η αντλία λαδιού να το έχει μαζέψει σαν να μαζεύεις ένα χαρτί???? Γιαυτό τα φίλτρα λαδιού η κατασκευή τους είναι τοσο καλή .υπάρχουν δύο τύποι φίλτρων . Τα βασιζόμενα και τα εξωτερικού τύπου.αυτα τα ολίγα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΥΚΟΛΟ | basilis76 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 14-01-2011 12:19 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ | MudRat | Γενικά - Αναβάτης | 8 | 26-04-2010 04:17 |
ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ??? | GSakias | Γενικά - Αναβάτης | 20 | 02-03-2010 16:38 |
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ | Gazi | Κράνη | 12 | 23-05-2009 14:39 |