|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ολοσωμη εξατμιση ΝΙΝΟ R1200GS
Οκ απο την στιγμη που λες οτι κουμπωνει το μαμα τελικο χωρις καμια μετατροπη (κοψε-ραψε) θα τους παρω
Θα τα πουμε αυριο στο τηλ. Σε ευχαριστω πολυ |
|
|||
|
|||
Για οποιον τους παρει θα ηταν καλυτερο να τους τοποθετηση στον Νινο exhaust ο οποιος τους εχει φτοιαξει και καθως η αφαιρεση των λαιμων απαιτει και προσοχη στην επανατοποθετηση των αισθητηρων λαμδα.
|
|
|||
|
|||
Εγω ενδιαφέρομαι για το τελικο αλλα 100 Ευρω ειναι πολλα.
Αν σε ενδιαφέρει, μπορω να σου δώσω το 50αρικο της διαφοράς που προκύπτει απο την αρχική σου τιμη κ μα είμαστε κ οι τρεις ευχαριστημένοι. |
|
|||
|
|||
Mπαμπη καλημερα στειλε μου σε παρακαλω το τηλ σου......
|
|
|||
|
|||
Οι λαιμοι πουληθηκαν χθες το απογευμα στον ΤΣΑΚ 8 καθως ηταν ο πρωτος που ειχε εκδηλωσει ενδιαφερον, το τελικο υπαρχει και η τιμη του ειναι 100 ευρω.
|
|
|||
|
|||
Aν το θελει ο Αλκινοος ας το παρει. Εμενα δεν με ενδιαφερει
|
|
|||
|
|||
80 ευρω για τον Αλκινοο το τελικο
|
|
|||
|
|||
babis077εχεις p.m
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Πουλας τους λαιμους στον Χρηστο και εχθες τους αγοραζω εγω διχως ποτε ο Χρηστος να τους βαλει πανω.......Θελω λοιπον να σου πω οτι π@π@ρια κανουν οι λαιμοι. Οι λαιμοι αυτοι με ΜΑΜΑ τελικο δεν μπαινουν γιατι πολυ απλα ειναι αλλα τα φαλτσα και θα πρεπει να γινει μετετρoπη στο τελικο....... Εαν λοιπον δεν εισαι σιγουρος για αυτο που βαζεις αγγελια στο gsforum μην λες οτι κανει γιατι πολυ απλα δεν ειναι bolt on |
|
|||
|
|||
Αν είσαι απο Αθήνα έλα μια βόλτα να τους βάλουμε μαζί.
Δε νομιζω οτι δεν μπαίνει το μαμα τελικό. Κατι γίνεται. Εγω εχω βάλει το τελικό που πούλαγε ο άνθρωπος σε δικούς μου λαιμους οι οποιοι δέχονται κ το μαμά τελικο κ μπαίνει κανονικότατα. Συνεπώς αν δε παίζει κάποια ματσακαλια στη διάμετρο δε βλεπω λόγο να μη μπαίνει. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|