|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ??????
εσείς οι "νέοι" πρέπει να ξέρετε ότι σε παλαιότερα boxer, όταν άφηνες τη μηχανή στο πλαινό stand (ή νύχι), ήταν πιθανό λόγω της βαρύτητας και των ανοχών του κινητήρα, να πέρναγε λίγο λάδι κινητήρα από τα ελατήρια του πιστονιού προς τον θάλαμο καύσης.
Κατά την εκκίνηση λοιπόν, ο κύλινδρος έκαιγε τη βενζίνη αλλά και αυτό το ελάχιστο λάδι, γι'αυτό και ο λευκός καπνός αλλά από τον "πλαγιασμένο" κύλινδρο. Εν καιρώ ξεπεράστηκε το "πρόβλημα" και δεν εμφανίζεται πια..... Στατιστικά θα μπορούσε να συμβαίνει στον καθένα μας αλλά πολύ πολύ πιο σπάνια στα 1200..........Σε καλώ να το παρακολουθήσεις. Δεν πρέπει να επαναλαμβάνεται συχνά..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλύφθηκα πλήρως ! Αλλά δεν έχω μπόξερ καρδιά μου... |
|
|||
|
|||
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΗΤΑΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΛΑΔΙΟΥ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΔΗΛΑΔΗ? (ΡΩΤΑΩ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΕΟ) |
|
|||
|
|||
Λευκος καπνος σημαινει νερο και οχι λαδι,μπλε καπνος ειναι λαδι και μαυρος καπνος ειναι πλουσιο μειγμα.
|
|
|||
|
|||
Τι εννοείς??? Το 2011?? Γιατί ο άνθρωπος έχει του 2010...
|
|
|||
|
|||
Εγώ με 2010 το έχω παρατηρήσει όταν την αφήνω στο πλαϊνό stand μετά από πολλά km, όπου έχει ζεσταθεί το μοτερ.
Σε μικρές αποστάσεις δεν το έχει κάνει ποτέ. Αν έχουν πει πάντως ότι στα καινούργια μοντέλα το έχουν φτιάξει, προφανώς δεν ισχύει γιατί ξέρω και άλλον με το ίδιο "πρόβλημα". Οπότε 2πλο stand και δεν έχει καπνούς ξανά, ή αν δεν βολεύει το διπλό, όρθια 5 λεπτά να κρυώσει και μετά στο πλαϊνό. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μηπως σου φανηκε οτι ηταν απο την εξατμιση???? καμια φορα--οχι και συχνα--λογο συστολης διαστολης του ψυγειου μπορει να στο παρουσιασει...το επαθα και εγω ενα πρωινο και νομιζα οτι ηταν απο την εξατμιση αλλα αλλα ηταν απο το ψυγειο λαδιου...μαλιστα εχει αναφερθει και απο τον μεγα γκουρου---Γιωργη!!!(Georgep) αν θυμαμαι καλα.....το φαινομενο αυτο ονομαζετε <<παγοφραγμος>>(με πασα επιφυλαξη , ε? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
διατηρω μια επιφυλαξη....λευκος καπνος σημαινει λαδακι... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εσυ τι δεν καταλαβες? εννοω για τα μοντελα απο το 2006 και μετα--θεωρητικα τουλαχιστον αυτο εχει διορθωθει-εξαληφθει |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σωστος!!!!! +1 Βασίλης ακόμα!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΠΑΤΑΡΙΑ-ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 31-08-2010 20:18 |
ΝΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ | billysoul | Καλώς ήλθατε | 22 | 18-05-2010 22:32 |
Σ/Κ 10-11/4 ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ | allen | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 13-04-2010 12:15 |
ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ | pirate | Διάφορα | 7 | 12-03-2010 01:52 |
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..... | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 14 | 27-12-2009 18:20 |