|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ετσι σαν ξεπροβόδισμα της χρονιάς...
Απόσπασμα:
Φίλε μου το ορισμένοι έχει ονοματεπώνυμο, Γιάννης Αγγελάκης. Και δε θέλω να περάσω κανένα μήνυμα, διαπιστώσεις κάνω. Οποιος θέλει συνεχίζει να ζει στον κόσμο του και να πιστεύει ότι θέλει. Η πραγματικότητα είναι αυτή όσο και να μην τη θέλουμε. Θα μπορούσα να γράψω, εορταστικές μέρες γαρ, ότι το 2012 θα ξημερώσει καλύτερο, όλοι οι άνεργοι θα βρουν δουλειά, δε θα πληρώσουμε άλλα χαράτσια διότι η χώρα σώθηκε κι άλλα τέτοια. Ποιό θα ήταν το όφελος;! Φίλε μου δεν ξέρω τι επάγγελμα έχεις και σου εύχομαι να μην νιώσεις την κρίση, ερχόμενος εγώ όμως σε άμεση επαφή με πολύ κόσμο η εικόνα είναι τραγική. Οταν βλέπεις εκκαθαριστικά δεκαπενθήμερου, πριν τα Χριστούγεννα, στα 170 ευρώ, με 3 παιδιά, μάλλον δεν υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Με αυτά που έγραψες τώρα δε διαφωνώ, ένας τρόπος να αποφύγουμε την κατάθλιψη είναι η κατάστρωση σχεδίων, όσο επιτρέπουν οι συνθήκες , ρεαλιστικών. Το νήμα που ξεκίνησα είναι τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξα παρακολουθώντας τι γίνεται σχεδόν 2 χρόνια. Πολύ θα ήθελα να αποδεικνυόταν ότι είμαι εντελώς λάθος..... Και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Κανείς δεν περιμένει ανάκαμψη ταχεία κι ολική, ακόμη κι αν αντιστρεφόταν η πορεία της χώρας. Το κακό είναι ότι δε μας αφήνουν παράθυρο στην ελπίδα. Κοιτάζω το μπέμπη μου κι αναρωτιέμαι τι μου φταίει.... Το μήνυμά μου για το νέο έτος είναι ότι δε θα το βάλω κάτω, θα ερευνήσω τις δυνατότητες που έχω και τις ευκαιρίες που ίσως υπάρχουν! Καλή χρονιά σε όλους τους καλούς και τίμιους ανθρώπους! |
|
|||
|
|||
Mήπως, λέω μήπως ρε Γιάννη, επειδή θέλουν να βάλουμε το χέρι ακόμα πιο βαθιά στη τσέπη μας, το πολύ - πολύ αυτό που θα βρούμε να τους δώσουμε θα 'ναι τα ... φρύδια μας; Δε ξέρω τι νόημα έχει με το κάθε μέτρο να τρέχουμε σαν τα κορόιδα και να τα ακουμπάμε, εις βάρος της οικογένειάς μας. Ας μη πάρουν ούτε σεντ για έναν χρόνο, να δούμε τι θα κάνουν. Γιατί όσο μας βλέπουν να τσοντάρουμε, τόσο αυτοί απλώνουν τα κουλά τους. Αν θέλουν να το παίξουν σωτήρες, ας μαντρώσουν το συνάφι τους, και τους διαπλεκόμενους με δαύτο.
Ευχή λοιπόν για το νέο έτος, να ξυπνήσουμε επιτέλους απ' το λήθαργο, να σταματήσουμε να ανακυκλώνουμε στο τιμόνι της χώρας τους ίδιους άχρηστους, και μη δώσει κανένας μας, ούτε ένα ευρώ στα παλιολαμόγια! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρομαντική βόλτα στο Σούνιο….. | evan400f | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 02-07-2011 20:39 |
Έτσι ξεπούλησαν την Ελλάδα!!! | syan | Ελλάδα | 15 | 19-12-2010 13:36 |
Γενικό ξεπούλημα-ξεκαθάρισμα γκαράζ απο 1200 GS αξεσουάρ!!! | evanslam | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 01-10-2010 10:50 |
Γενικό ξεπούλημα-ξεκαθάρισμα γκαραζ απο αξεσουάρ 1200 GS NO 2 | evanslam | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 25-09-2010 13:50 |
Χανιά: Πυροβόλησε από το μπαλκόνι του 2 κυνηγόσκυλα! | gsmaniac | Ζώα | 3 | 17-09-2010 23:57 |