|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΜW
|
|
||||
|
||||
Κάθε μέρα που την καβαλάω, έχω το ίδιο συναίσθημα ...
Ότι αυτή η μοτοσυκλέτα, είναι "κομμένη κ ραμμένη" στα μέτρα μου ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Που θα πάει? . . . . . ...ο Αλλάχ είναι Μεγάλος! Ολημερίς κι ολονυκτίς προσεύχομαι, να δείξει το έλεός του, . . . . ...ν΄αποκτήσει και το ασήμαντον της μηδαμινότητάς μου, μία μπαβαρέζικη μπέμπα! الله أكبر تعطي المتواضع الخاص وفية لسيارة بي ام دبليو Last edited by Uriah Heep; 30-03-2011 at 02:09. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
τεκνον μου,θα προσευχηθω κι εγω για σενα!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τωρα περιμενω απο το λαγουδακι του Πασχα μπας και φιλοτιμηθει... Καποια στιγμη ομως ειμαι σιγουρος, το χω βαλει στοχο ζωης, μια θα γινει δικη μου!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Σαλάμ.
Έτσι το έβαλα και εγώ (περίμενα χρόνια - πριν χρόνια) και δεν μετάνιωσα (ακόμα). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν είναι η μοτό φίλε μου. Κάνεις μεγάλο λάθος. Είναι του ότι ήρθες στην Ήπειρο. Μην τρελαθούμε κιόλας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν ανέβεις πάνω της... θα νιώσεις την πεμπτουσία...θα καταλάβεις το πολυετές λάθος σου και θα οδηγήσεις τη "λαδιέρα" στο Σούνιο....
|
|
|||
|
|||
φιλε καλη & χρυσή η Ηπειρος αλλά χωρίς BMW δεν λέει...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΜW VARIO ΓΙΑ F800GS | baravas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 26-01-2011 22:50 |
ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ? | ROMAN | Τεχνικά θέματα διάφορα | 28 | 26-09-2010 15:00 |
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? | jarhead | Ελλάδα | 11 | 27-08-2010 12:02 |
ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ? | geolag | Κοινωνική ευαισθησία | 10 | 23-06-2010 13:28 |
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ......... | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Χιούμορ | 9 | 27-10-2009 21:02 |