|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σωστη και ασφαλης οδηγηση στην πολη. ©
Πολύ καλό!!
Και να κάνω μια ερώτηση τώρα εγώ... Τα λάστιχά μου τα αλλάζω κάθε χρόνο, ανεξαρτήτως χλμ ή βάθους πέλματος. Θεωρώ ότι η καταπόνηση που έχουν δεχτεί στην Αθηναϊκή λακουβο-άσφαλτο και στους καλοκαιρινούς χωματόδρομους συν το ψήσιμο του ήλιου δικαιολογούν την αλλαγή τους. Τα αλλάζω όμως συνήθως μετά τις διακοπές δηλ φθινόπωρο με την λογική τα "παλιά" να φάνε την ταλαιπωρία του καλοκαιριού και να έχω φρέσκα για το χειμώνα και τις βροχές. Στο ποστ σου προτείνεις αλλαγή άνοιξη για να έχουμε φρέσκα λάστιχα τους καλοκαιρινούς μήνες που έχουν λιγότερη πρόσφυση οι δρόμοι λόγω σκόνης. Με έβαλες σε δίλημμα. Για πείτε καμιά γνώμη! |
|
|||
|
|||
:sm5::sm5::sm5:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλό θέμα.Μπράβο
|
|
|||
|
|||
Φίλε Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε πολύ
Συμπληρωματικά θα ήθελα να ενημερώσω όλους στο forum για ένα βιβλίο που έπεσε προχθές στα χέρια μου: ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια Η "Αττική Οδός Α.Ε." και η "Αττικές Διαδρομές Α.Ε., στην προσπάθεια να συμβάλλουν στον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων στηρίζουν αυτήν την έκδοση που την υπογράφει ο ειδικός σε θέματα μοτοσικλέτας Θανάσης Χούντρας (California Superbike School-CSS). Το βρήκα πολύ ενημερωτικό και βρίσκω ότι πολλά από αυτά τα ανέφερε και ο Αλέξανδρος!!!!! |
|
|||
|
|||
πάνω από όλα η ασφάλεια
|
|
|||
|
|||
σωστος.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οι κινδυνοι και οι παγιδες στην εκτος πολης οδηγηση. | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 15 | 28-07-2009 13:56 |
Τώρα και η τροχαία στην ενημέρωση .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 24-05-2009 11:57 |
H ώρα της Γης και στην Ελλάδα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 11 | 29-03-2009 13:28 |
Οι κινδυνοι και οι παγιδες στην εκτος πολης οδηγηση. | Kolokas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 6 | 14-02-2009 08:24 |
η ληστεια στην θεσσαλονίκη και σαμποταζ της BMW | wet & dirty | Διάφορα | 15 | 26-01-2009 15:40 |