|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μου κλέψανε τα λάδια απο το μοτορι μου!
ποιο χωριο?αυτο με τις ωραιες κοπελες?
|
|
|||
|
|||
Κώστα αν μιλάς για BMW θα ξέρεις οτι υπάρχουν τάπες Wunderlich και BMW με ειδικό κλειδάκι που δεν ανοίγουν...έτσι όπως με το απλό κλειδί.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πάντως αν είναι εκδίκηση, μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους πιο γρήγορους και ασφαλέστερους για τον τύπο που θέλει εκδίκηση.
Ανοίγει την τάπα και ρίχνει κάτι μέσα. Το παιδί έχει ένα R1 Στράτο, και είναι 2η φορά που του τα βγάζουν. |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Ααααααααα ....τώρα αλλάζει το πράγμα .... Αυτό που δεν μάθαμε είναι, το πώς το κατάλαβε οτι του "είχαν κλέψει τα λάδια" ;;;; (να το είδε στον ύπνο του ..... ΔΕΝ "παίζει" εεεεεε ;;
|
|||
|
|||
Γράφει για το λαμπάκι των λαδιών Νίκο.
Και έπειτα ότι τα ελέγχει πάντα έπειτα από αυτό, και είδε και τις υπόλοιπες... |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Τί εννοείς υπόλοιπες ;;;; Αφαίρεσαν κ από ΑΛΛΕΣ λάδια ;;;;;
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλες φορες θελει να πει Νικόλα.. |
|
|||
|
|||
Toυ τα έχουν κλέψει 3 φορές.
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |
O γιόs μου το καμάρι μου | nek21 | Ανέκδοτα | 12 | 09-04-2009 16:58 |
Ειπα να πλύνω λίγο το Suzuki μου... | gma21 | Αστεία Video | 12 | 11-02-2009 02:37 |