|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδικές εκπτωτικές τιμές της ΕΛΠΑ προς τα μέλη του GS Forum !!!
|
|
|||
|
|||
Η οδική βοήθεια καλύπτει τον οδηγό ή το όχημα;
|
|
|||
|
|||
Έχουμε κάποια ενημέρωση;
|
|
|||
|
|||
[SIZE="4"]να ρωτήσω και εγώ κάτι
στον παρακάτω όρο αναφέρει πως: 9. Η διαδικασία της οδικής βοήθειας ολοκληρώνεται όταν παραδίδεται το όχημα στο χώρο που υπέδειξε ο συνδρομητής και από το σημείο αυτό δε γίνεται άλλη μεταφορά. αυτό σημαίνει πως αν εγώ μείνω σε εθνικό δίκτυο εκτός Θεσσαλονίκης και δεν επισκευάζεται η ζημιά επί τόπου θα με μεταφέρουν στο πιο κοντινό συνεργείο ή θα τους υποδείξω εγώ το μέρος της αρεσκείας μου; π.χ. αν μείνω στον Βόλο θα με μεταφέρουν στην Θεσσαλονίκη; αν ισχύει το δεύτερο σίγουρα με ενδιαφέρει και φυσικά αν η προσφορά ανανεώνεται με την ίδια τιμή και μετά την παρέλευση του έτους ακόμη καλύτερα[/SIZE] |
|
|||
|
|||
Μπραβο Νικολα..
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
απλα επισημαινει οτι αν στο παει εκει που θες κι εσυ για οποιοδηποτε λογο εκεινη την στιγμη θες να το πας κι αλλου τοτε αυτο δεν σε καλυπτει... |
|
|||
|
|||
Καλημέρα Ενδιαφέρομαι για την προσφορά.
|
|
|||
|
|||
Μετα απο 3 χρονια απραξιας, σχεδον καθολικης, της Βαραντερο μου οπου η οδικη βοηθεια της δεν ανανεωθηκε την περιοδο αυτη ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ωρα που γραφει χιλιομετρα σε εθνικους και επαρχιακους δρομους λογω δουλειας ¨η λογω βολτας........
Ετσι αγαπητε Νικο Λεοντοκαρδε θα ηθελα να συμμετασχω στην προσφορα της ΕΛΠΑ για τα μελη του GSforum και να αποκτησω οδικη βοηθεια συμφωνα με τους ορους και τιμες που αναφερονται στο πρωτο ποστ αυτου του νηματος.. |
|
|||
|
|||
Aλλή μια επιτυχημένη συμφωνία εκ μέρους του GsForum ! |
|
||||
|
||||
Όσο για την κάλυψη στο εξωτερικό ...
Ισχύει ότι για όλες οι λέσχες της ΕΕ ... Εκδίδεις ένα βιβλιάριο ΔΑΕ που κοστίζει 22€. Ο επαναπατρισμός, θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα, εντός του Καλοκαιριού ...
|