|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τραγωδία στη Μεσόγειο
Οι καημένοι ....πέθαναν σαν τα ποντίκια
|
|
|||
|
|||
Γιάννη σ'ευχαριστούμε για το post.
Δυστυχώς κατά τη γνώμη μου όλοι μας έχουμε ένα μικρό μερίδιο ευθήνης Απολαμβάνουμε πολλά πράγματα- άπλειστα μερικές φορές - και πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε κάτι και είμαι σίγουρη ότι ο καθένας μας μπορεί στην καθημερινότητά του να κάνει κάτι για να σταματήσει αυτή η κατάστααση.....ίσως δεν σταματήσει ποτέ αλλά ας μην το προδικάσουμε (και έχουμε και πολλούς που ενοχλούνται στην ιδέα ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έρθουν να "φάνε από το ψωμί τους" |
|
|||
|
|||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
.
|
|
|||
|
|||
δυσκολο και λυπηρο θεμα.................ο ΠΕΤΡΟΣ που γνωριζει το θεμα αριστα,λογω επαγγελματος,μας αναλυσε το θεμα και καταλαβα οτι δεν υπαρχει λυση
|
|
|||
|
|||
Μαζι σου και εγω ........ολα τ αλλα λογια λογια λογια πανω σε πτωματα πλουτιζουν καποιοι παντα ετσι γινοταν παντα ετσι θα γινετε.........
|
|
|||
|
|||
Θα το δε΄ξει στον αντ1?
για να το δώ στηω 46αρα πλάσμα hi-end με 3 usb και αντιθεση 2000000:1 τηλεορασή μου?.............................................................................................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επειδή τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι όσο και να στεναχωρηθούμε τώρα ή μετά ή σε λίγο θα ξαναγίνει και το κακό είναι ότι δεν θα το μάθουμε δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες αλλά είναι ανατριχιαστικές οι στατιστικές!
Στο συγκεκριμένο τύπο λαθρομετανάστευσης (Αφρική - Ευρώπη Ψαροκάικο) αυτά τα πλωτά φέρετρα έχουν ζήσει τα πάντα μέχρι να πάνε πάτο από επιτυχίες μέχρι ανταρσίες αλλά σε όλες τις εξορμήσεις τους το μονο κοινό στοιχείο είναι τα εξαθλιωμένα και απελπισμένα κορμιά που κρέμονται σαν τσαμπιά από τα ξάρτια τους έχοντας αγοράσει μια ελπίδα πουλώντας την ζωή τους για αυτό. Και απέναντι ο νόμος σκληρός και απόλυτος ή όχι? Δεν θυμάμαι ποιος είπε το «Καλύτερα να σε μάθω να ψαρεύεις παρά να σου δώσω να φας» αυτούς τους μάθαμε να ψαρεύουν για να τους πάρουμε το φαί! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βολτόμετρο στη BMW μας !!!! | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 02-06-2012 18:41 |
Η μέδουσα Πορτογαλική Καραβέλα στην Μεσόγειο... | Kimwnas | Ελλάδα | 16 | 08-08-2009 03:12 |
νεος στη παρεα | jim1100gs | Καλώς ήλθατε | 21 | 24-05-2009 23:34 |
Ο Βέγγος στη Eurovision!!! | vtheo | Αστεία Video | 11 | 23-05-2009 20:51 |
Ραδιόφωνο στη μοτό... | Arkas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 10-05-2009 03:39 |