|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: led Φλας
συμφωνούμε λοιπόν όλοι, ότι οι Γερμανοί έχουν προγραμματίσει ...και τα φλας
|
|
|||
|
|||
ΑΧ - ΑΧ - ΑΧ!!!
Γιατρέ, άνοιξε το manual και πες τους! Το γράφει!!! |
|
|||
|
|||
Ε ναι ρε παιδιά ανοίχτε κανα μανουάλι εμένα είναι του 2005 και το έχει...
|
|
|||
|
|||
Σβήνουν είτε μετά απο 200m, είτε μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα. Στην εθνική είναι όλα τα λεφτά! βγάζεις φλάς βγαίνεις για προσπέραση και μέχρι να ολοκληρώσεις την προσπέραση έχουν κιόλας κλείσει (μελετημένα όλα )
|
|
|||
|
|||
Aντε να το πάρει το ποτάμι!!!
Κaτοπιν διαταγής του ε.ε Π.Ε.Μ (εν ενεργεία Παμέγιστου Ερμηνευτή του Μάνιουαλ) πτεράρχου Gemara, πάρτε 5 κάμψεις όλοι και διαβάστε: Capture.jpg Ήγουν η ερμηνεία του φαινομένου φλάς ADV είναι απλή: Σελίς 55, παράγραφος 1, σειρά 8: Τα φλας σβήνουν από μόνα τους μετά από 10 δευτερόλεπτα σε κλίση που να ξύνεις κύλιντρα, ή 200 μέτρα μονόροδης ορθοπορείας (κοινώς σούζας). Αύριο οι παρακάτω με τον κηδεμόνα τους: Taksidiotis, Morfeas, Ace -gln, Samios klp |
|
|||
|
|||
Tώρα κατάλαβα Π.Ε.Μ Γιώργο γιατί ξύνουν σαν παλαβοί τα κύλιντρα όλοι οι κάτοχοι Adventure: προσπαθούν να σβήσουν τα φλάς!!!!!
Σε λίγο μαζί σου θα προαχθώ κι εγώ σε α.Ε.Μ. (ανθυπομέγιστο Ερμηνευτή του Μάνιουαλ) |
|
|||
|
|||
Άντε και για να μην γκρινιάζει ο Μανιουαλόσαυρος ότι κάνω μισές δουλειές, το μάνιουαλ του ADV θα το βρείτε εδώ: http://rapidshare.com/files/33576290...S_Adv_2008.pdf
|
|
|||
|
|||
..κι εδώ θα βρείτε να κατεβάσετε το repair manual της GS
http://rapidshare.com/files/36926119...200GS.rar.html |
|
|||
|
|||
Ααααα για αυτό δεν μου έσβηνα όταν έκανα 200 μέτρα έντο, δεν το διάβασε για σούζα.
μόνο για led μηλάμε? γιατι δεν το έχω παρατηρήσει στην δικιά μου , που είναι μοντέλο του 2005 και έχω κάνει 800 χιλιόμετρα. Τι να πρωτοπροσέξω ο κακομοίρης? αναρτήσεις, φρένα ,κρατήματα δύναμη, μούρη, τις γκόμενες?..... |
|
|||
|
|||
Έχω το GS '04 και σβήνουν μετά απο 200m αρκεί να πηγαίνεις με πάνω απο κάποια χιλιόμετρα
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φλας!!!!.... | Anax | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 25 | 04-06-2009 16:39 |