|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: R1200GS (2006)
Mήπως ξεχασες να το βάλεις;
|
|
|||
|
|||
καλώς ήρθες φίλε, χρειαζόμαστε BMWάκιδες εναντίον του αόρατου εχθρου...τώρα τελευταία όχι τόσο αόρατου ...έχουν γεμίσει τα varadero τους ledακια....
το K1200GT μαρέσει πολυ. |
|
|||
|
|||
καλοπουλητη φιλε, πολυ ωραιο εργαλειο
|
|
|||
|
|||
Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.Ενδιαφέρομαι για τη μηχανή και είμαστε σε καλό δρόμο με τον πωλητή.Ψάχνουμε να βρούμε τον Παναγιωτόπουλο με σκοπό να ανέβω την Δευτέρα να την τσεκάρουμε,αλλά δεν τον βρίσκουμε.
Ξέρει κανείς πως θα τον βρούμε? Ο πωλητής έχει κάνει εκεί όλα τα σέρβις και θα ήταν το καλύτερο να πήγαινε εκεί νομίζω.. Ή υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική-αξιόπιστη λύση? Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Παναγιωτοπουλος από 26/8.
Να ξεκουραστούν γιατί έχουν να μου κάνουν και το service... |
|
|||
|
|||
Ποιος άλλος είναι αξιόπιστος?
|
|
||||
|
||||
Οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο κατάστημα,
θα "μπριζώσει" την μοτοσυκλέτα κ θα σου δώσει σαφείς πληροφορίες για την κατάστασή της ...
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ!Ανεβαίνω απόψε...
|
|
||||
|
||||
Καλό ταξίδι κ μακάρι το μηχανάκι να είναι αντάξιο των προσδοκιών σου ... Είναι ωραία η αίσθηση όταν η αγοροπωλησία γίνεται, από/σε κάποιον από μας ... Μακάρι το deal, να ικανοποιήσει ΚΑΙ τους δύο - πωλητή & αγοραστή !!! .
|
|||
|
|||
μολις εμαθα οτι το χωριανακη μου το πηρε το μοτορι καλοριζικι και καλα ορθια χιλιομετρα welcome to the club
|
|
|