|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: BMW R 75
Α ρε μπίλη πάντα έτοιμος ήσουν για "γριές", θα σου κάτσει που θα πάει!
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να μπορούσα να είχα κρατήσει τις "γριές" που πέρασαν από τα χέρια μου.....
|
|
|||
|
|||
Το έβαλε ο Βασίλης ο ιδιοκτήτης της μηχανής.
|
|
|||
|
|||
Πριν απο την μακαν στην δεξιά πλευρά του δρόμου ειναι δυο γεροντια που κάνουν αυτή την δουλεια με επιτυχία
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
βέβαια, εάν διάβασα σωστά, ο ιδιοκτήτης της μοτό αποζητά μηχανικό στη ...Θεσ/κη.... |
|
|||
|
|||
καλημέρα
έχει δίκιο ο vpentza , ο Βασίλης -ιδιοκτήτης- ψάχνει κάποιον στην Θεσσαλονίκη που να έχει μεράκι και γνώσεις και φυσικά λογικές τιμές. Η μηχανη πριν λίγα χρόνια κυκλοφορούσε κανονικά. ευχαριστώ εκ μέρους του Βασίλη για το ενδιαφέρον σας. |
|
|||
|
|||
Τα γερόντια ξέρουν τα μηχανάκια καλύτερα από την τσέπη τους. Τους δείχνεις μια βίδα και ξέρουν από που είναι (και στη δίνουν χωρίς λ7)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εχω ακούσει για πολύ καλό μάστορα(με λογικές τιμές) στην Νέα Ιωνία Αττικής
Υπάρχει και ο Ραυτόπουλος Ανω Νέα Σμύρνη, αλλά πουλά ακριβά την γνώση κ την εμπειρία.. Για Θεσσαλονίκη δεν γνωρίζω! Γνώμη μου η μηχανή να πωληθεί σε τσοπερ μανιακ και να αγορασθεί άλλη προς ανακατυασκευή |
|
|||
|
|||
Γνώμη μου ταπεινή και από όσο ξέρω -έχω ακόμα την R80 g/s μου και την σκαλίζω- μόνο άμα κατέχει ο ίδιος και έχει πολύ χρόνο και μεγάλο υπόγειο να δουλεύει άνετα.
Σε οποιοδήποτε από όλα αυτά τα μαστόρια θα πάει το μαλλί άλλη μια μοτό πες του. Και θα νιώθει και συχνά πυκνά ότι τον ξεπουπουλιάζουνε. Εναλλακτικά λοιπόν θα έλεγα του φίλου να ξεμοντάρει από πάνω μόνος του τα ινδιάνικα που έχει το μηχανάκι και να τα πουλήσει μισοτιμής σε κάναν λάτρη των γουέστερν με αφμ από Μιλγουόκι. Μετά ας κάνει λίστα για ψώνια και ας κατέβει Αθήνα για ψώνια σε μάντρες αρχικά να δει τι έχει και τι λείπει. Μετά κοιτάει τα ρέστα στο ίντερνετ. Κάνει μία σούμα και την διπλασιάζει για ηλεκτρικά, αμμοβολές βάψιμο κλπ. Μετά ας περάσει και από έναν μάστορα. Σιγούλια σιγούλια όμως. Aλλιώς ας το κάνει δικό του οπρότζεκτ και όχι ριστοριά συμαζεύοντας το σε στυλ glide, αλλά νοικοκυρεμένο, όχι σε στυλ "ψησταριά/πρώην θερμοσίφωνας" γιατί αρχικά ήταν ωραίο μηχανάκι και αρχετυπική μορφή. Αν θέλει info ρίξε πμ. |
|
|