|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλκοολοκατανύξεις...
Απόσπασμα:
Όσο για το θέμα που θίγεις φίλε Παύλο καλά κάνεις και τα λες, ΑΛΛΑ δεν έχεις πιάσει ακόμα μάλλον το νόημα της παρέας Πολλές φορές (ίσως τις περισσότερες) όλα όσα βλέπεις σε διάφορες συναντήσεις γίνονται για τον χαβαλέ............. Σε όσες συναντήσεις μονοήμερες έχω πάει δεν έχει υπάρξει κανένα τέτοιο περιστατικό........... Σε ΣΚ που μετά δεν υπάρχει οδήγηση φυσικά και γίνεται το έλα να δεις.............. Ίσως αυτό σε έχει μπερδέψει λίγο Πάντως στο γενικό πλαίσιο καλά κάνεις και υπενθυμίζεις τα αυτονόητα |
|
|||
|
|||
Παύλο υπερβαλεις ακόμη και οι παπάδες πίνουν και μάλιστα πρωί-πρωί (θεια κοινωνία)
|
|
|||
|
|||
... Τρία χρόνια φόρουμ, που είμαι, πολλές περιπτώσεις "τσιπουρομαχιών" παραβρέθηκα (είναι γνωστό άλλωστε) ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ, δεν υπήρξε περιστατικό, μέλος σε συνάντηση μας να είναι, έστω στο κέφι (μεθυσμένος λίγο)! Και στο 99% των περιπτώσεων νομίζω, ότι ακολουθεί και δίωρος καφές.. Προσωπικά, όταν είναι να οδηγήσω ή θα πιω κρασάκι με Cola, ή εάν είναι τσίπουρο με πάγο... Εάν εντοπίσω ότι μιλάμε για ντόπιο τσίπουρο (δυνατό) ή πίνω δύο ποτηράκια ή απλώς δεν οδηγώ για δύο-τρεις ώρες ... Και πάντα συνοδεία φαγητού & ιδιαίτερα σαλάτες με λάδι & ψωμί... Πάντως οφείλουμε να είμαστε σε επιφυλακή και ύστατη προσεχτικοί... Και για και για τους άλλους ! Μιλάω εκ πείρας, όπως γνωρίζεται μερικοί ! |
|
|||
|
|||
Επαναλαμβάνω για όλους όσους διαβάζουν το θέμα ότι
επιβάλλεται να προσέχουμε πρώτα τον εαυτό μας κ μετά τους υπολοίπους γύρω μας. Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σας (δείχνει κοινωνική ευαισθησία) κ ο Θεός να μας έχει γερούς. |
|
|||
|
|||
Εμένα δε θα με ψαλεις ρε φουστη μου
Και θα πινω απ αυτό που ευλογισε ο θεός Ωραίο θέμα έβαλες εξαδελφε αλλά πιστεύω ότι είμαστε μεγάλα και μυαλομενα παιδιά ( πλέον) ......έτσι πιστεύω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Επειδή τα φαγοπότια μας κρατούν ωωωωωωρες, προλαβαίνει ο οργανισμός και το απορροφά....
Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να κινδυνεύει λόγω οινοπνεύματος. Έχω όμως παρατηρήσει να γίνονται καγκουριές επικίνδυνες καθ´ οδόν για το τραπέζωμα μετά από το τραπέζωμα ποτέ και τίποτε.... |
|
|||
|
|||
Εσυ πινεις για να ξεχασεις οτι εχεις 1200....
|
|
|||
|
|||
To παραμυθι που λεει ο καθενας στον εαυτό του για να πειστει οτι αυτος ειναι ασφαλής (ειδικα αυτός, επειδη ειναι μαγκας και ...ξερει), αρχιζει απο το εγω δεν πινω νηστικος, ή δεν πινω ποτε πανω απο 5-6 μπυρες , εως το περναει μια ωρα και καθαριζω, ή το καλυτερο: εγω πιωμενος οδηγω καλυτερα κι αλλα ωραια.
Προσωπικα, μετα απο ενα περιστατικο που δεν θα περιγραψω, ειμαι απολυτος: Αλκοολ μονο αν δεν προκειται να γυρισει κλειδι σε διακοπτη. Και 2 τετραγωνα να χω να οδηγησω στις επομενες ώρες, ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ. Γιαυτο προτιμω να βγαινω με τα ποδια ή να πινω εκει που θα κοιμηθω |
|
|||
|
|||
|
|
|