|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: white dreams....
και καποιες λεπτομεριες ...
μην κοιτατε το προστατευτικο στον κυλινδρο,ειπαμε δεν γινονται ολα σε μια μερα ... |
|
|||
|
|||
γιατι ξεχναω κιολας ,ευχαριστω και τον staba man Ευτυχη,που κυριακατικα καθισε και εφτιαξε τα αυτοκολλητα.....εφαγα και τη σειρα του Νοτη ...για λιγο !!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μην τα λες ολα ρε παιδι μου !!!!!
|
|
|||
|
|||
Η μούρλια είναι κολλητική....
Ωραία μούρλια όμως..... Καλά χιλιόμετρα Νίκο με την κούκλα σου... ΥΓ. 1 ερώτηση... Όταν κάνεις μία ριζική ανανέωση στη μηχανή, αισθάνεσαι λίγο, ότι αγόρασες καινούρια??? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολΥ φιλαρακι μου,,,,,,,,,,,,,πολυ!!
|
|
|||
|
|||
να σου πω την αληθεια ,κατεβηκα κατω 2 φορες να την χαζεψω πριν την σκεπασω....ναι αισθανεσαι οτι εχεις κατι νεο στα χερια σου,ειχα χρονια να κανω τετοια δουλεια ,απο την εποχη που ειχα ενα boldor 900 και εκανα τα ιδια πραγματα....
|
|
|||
|
|||
καλοριζικο νικο.πολυ ωραια εγινε τελικα!
φιλοτιμο παιδι και ο θεολογος.... ο αυτοκολλητακιας ευτυχης αναμενομενο το εργο του και η πινελια του καλες βολτες στην ΝΕΑ σου μοτο!!! |
|
|||
|
|||
Όμορφη Νίκο.
Εγώ θα πω ...καλορίζικη, μιας και είναι σαν καινούργια. |
|
|||
|
|||
Το εργαλείο έγινε σούπερ άλλο μηχανάκι πραγματικά να τη χαίρεσαι φιλαράκι και πάλι. Να είναι καλά τα παιδιά που σου συμπαραστάθηκαν στην απόφασή σου αυτή αλλά εγώ δεν ξεχνώ αυτά τα μπλε γαντάκια ρε παιδί μου δεν μου τα βγάζεις από το μυαλό. |
|
|||
|
|||
Να την χαίρεσαι την κούκλα σου φίλε!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
White Roads | Vagelis Gar | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 28 | 10-01-2012 20:36 |
Alpine White | SAMURAI | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 17 | 19-06-2011 12:39 |
GS DREAMS | panagiotis.farmer | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 15 | 04-02-2011 22:13 |
BMW White Flash | christosms | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 08-08-2010 17:37 |
IMPOSSIBLE DREAMS | MARK | Αυτοκίνητο | 7 | 11-05-2010 18:52 |