GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-07-2012, 12:15
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Πρόεδρος ακύρωσε τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
+1200!!!

Αν και δρόσισε σήμερα και είμαι σχετικά καλά, συμφωνώ μαζί σου... Λες να μου έμεινε από τον καύσωνα??? Συμφωνώ με ΟΛΑ όσα είπες!!

αν και δροσισε.....δεν μου ακουγεσαι και πολυ καλα
συμφωνεις με τον προεδρο της δημοκρατιας, ο οποιος απαξιωσε εσενα και το 7% της Χ.Α και ουτε ενα τηλεφωνημα δεν του εκανε
ωραια δημοκρατια εχουμε και πιο ωραιο προεδρο.........
Reply With Quote
Παλιό 17-07-2012, 12:24
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Πρόεδρος ακύρωσε τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
αν και δροσισε.....δεν μου ακουγεσαι και πολυ καλα
συμφωνεις με τον προεδρο της δημοκρατιας, ο οποιος απαξιωσε εσενα και το 7% της Χ.Α και ουτε ενα τηλεφωνημα δεν του εκανε
ωραια δημοκρατια εχουμε και πιο ωραιο προεδρο.........

Κωστάκη μου, συμφωνώ με το σκεπτικό του Γιώργου, όχι με τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Αυτή είναι άλλη συζήτηση. Γενικά, από την ημέρα που γεννήθηκα δεν είμαι και πολύ καλά. Αυτό το παραδέχομαι χρόνια τώρα. Αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν με επιρρεάζει και η ζέστη...
Reply With Quote
Παλιό 17-07-2012, 12:35
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Κωστάκη μου, συμφωνώ με το σκεπτικό του Γιώργου, όχι με τον πρόεδρο της δημοκρατίας. Αυτή είναι άλλη συζήτηση. Γενικά, από την ημέρα που γεννήθηκα δεν είμαι και πολύ καλά. Αυτό το παραδέχομαι χρόνια τώρα. Αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν με επιρρεάζει και η ζέστη...
το θεμα μας ειναι ο προεδρος φιλαρακι........
κατηργησε την γιορτη της δημοκρατιας, γαι να μην παρεβρεθει η Χ.Α.......
ας μην μιλησουμε για το παρελθον του και τα λαθη του............και τωρα σκ@τα τα εχει κανει
Reply With Quote
Παλιό 17-07-2012, 13:13
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10

Απόσπασμα:
ας μην μιλησουμε για το παρελθον του και τα λαθη του............και τωρα σκ@τα τα εχει κανει
ΟΚ! Ότι πει το φιλαράκι μου.
Reply With Quote
Παλιό 17-07-2012, 16:31
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:

Θα θελαμε να ακουσουμε την αποψη σου για τα λαθη που εκανε ο Προεδρος Παπουλιας κατα την 8χρονη σχεδον θητεια του.
Επισης θα θελαμε να ακουσουμε τον λογο που τον τελευταιο 1μιση χρονο δεν ειναι αρεστος ενω τα υπολοιπα ηταν.......¨η τελος παντων δεν ακουγοταν τιποτα εις βαρος του.

ο λογος που δεν θα γινει η ''γιορτη της δημοκρατιας'' μπορει να ειναι οικονομικος μπορει να ειναι και η Χ.Α. Δεν μπορει να εισαι σιγουρος λοιπον. Εδω δεν κολλαει το ''τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια'' διοτι η απαντηση ειναι ''ενας σκυλος που μιλαει ξενες γλωσσες'' και οχι η γατα.

Τελος, πως ενας απλος μαρμαρας εκφερει αποψη για καποιον που οχι μονον δεν τον ξερει αλλα ουτε καν ξερει το εργο του - απο οσο τον αφηνει το Συνταγμα φυσικα.
Reply With Quote
Παλιό 17-07-2012, 16:42
Senior Member

Απόσπασμα:
συνεχιζεις να μην κρινεις τον παπουλια, αλλα να καταδικαζεις τον ΣΥΡΙΖΑ....

εγω μπορω να εχω αποψη για το ΠΑΣΟΚ και τον ΠΑΠΟΥΛΙΑ, γιατι κρινω εκ του αποτελεσματος, οπως κανω σχεδον παντα στα πολιτικα θεματα

εσυ φανατιζεσαι και κανεις λαθος, οπως κανεις εδω και 30 χρονια στηριζοντας το ΠΑΣΟΚ και τα μελη του(παπουλιας κλπ), οι οποιοι κατεστρεψαν την ελλαδα.....αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα μας

Υπεκφευγεις σφοδρα αν και σου εξηγησα τον συσχετισμο..........

Απόσπασμα:
.................................αν θελεις να κρινεις εμενα, πρεπει να με κρινεις για την δουλεια μου και οχι για τα αποτελεσματα της πολιτικης του ΠΑΣΟΚ και του ΤΣΙΠΡΑ...

εσενα αγαπητε Κωστα σε κρινω σαν ανθρωπο κι οχι για την δουλεια σου στην οποια μπορεις να εισαι καλος, κακος, μετριος.............και ως αποτελεσμα αυτου σε κρινω για εναν ανθρωπο που μπορω να συζηταω με εμπιστοσυνη μαζι του για τα οικογενειακα μου, τα μοτοσυκλετιστικα μου, τα εξωσυζηγικα μου, τα πολιτικα θεματα κ.λ.π.
Συζηταω μαζι σου και δεν προσπαθω να σε πεισω να αλλαξοπιστησεις για οτιδηποτε πρεσβευεις στο πολιτικο και ολα τα θεματα που σε απασχολουν. Αν αυτο χρειαστει να κανεις θα το αποφασισεις μονος σου μεσα απο τις συζητησεις.
Εγω το εκανα, αλλαξοπιστησα, 30 χρονια ημουν ηλιθιος που ψηφιζα ΠΑΣΟΚ το ομολογω διοτι τωρα βλεπω σε τι ονειρο απατηλο με ειχαν βαλει και ζουσα..........
Αν το εκανα στα 15 χρονια και μαζι με εμενα αλλο ενα 20% απο τα 48αρια που επαιρνε το ΠΑΣΟΚ σημερα θα συζητουσαμε απο αλλη βαση.

Με αυτο καταλαβαινεις οτι, δεν πρεπει να περιμενεις τι θα κανει αυτος που προτιμας για πρωθυπουργο, αλλα να εξεταζεις ποσο ψεμματα ειναι αυτα που σου λεει ΠΡΙΝ να γινει Πρωθυπουργος...........εγω την πατησα......ελπιζω καποιοι αλλοι οχι.......ποτε δεν ειναι αργα οπως λες κι εσυ.

Last edited by GeorgeP; 17-07-2012 at 16:43.
Reply With Quote
Παλιό 17-07-2012, 18:08
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

μια ερωτηση στον γιωργο .,.,.,.,

μονο στον συριζα εχουν παει στελεχη του πασοκ

στην Ν.Δ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ
ΣΤΗΝ Ν,Δ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟς
ΣΤΗΝ Ν.Δ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗς ΑΝΟΙΞΕΩΣ
ΣΤΗΝ Ν,Δ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΚΙ
ΣΤΗΝ ΝΔ ΔΕΝΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΙς ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΤΑΔΕ
ΚΤΛ

ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ
ΕΛΕΟς ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥς ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕς ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗς ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΑς

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.,.,.,.,.,.,

ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .,.ΒΑΛΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ Η ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ

ΟΥΦ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ !!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΔΕΡΦΟς ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΦΙΛΑΚΙΑ

ΛΑΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ .,.,.,.
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ
Reply With Quote
Παλιό 17-07-2012, 18:30
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ilias vara Εμφάνιση μηνυμάτων
μια ερωτηση στον γιωργο .,.,.,.,

μονο στον συριζα εχουν παει στελεχη του πασοκ

στην Ν.Δ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ
ΣΤΗΝ Ν,Δ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟς
ΣΤΗΝ Ν.Δ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗς ΑΝΟΙΞΕΩΣ
ΣΤΗΝ Ν,Δ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΚΙ
ΣΤΗΝ ΝΔ ΔΕΝΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ
ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΙς ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΤΑΔΕ
ΚΤΛ

...........................................ΕΛΕΟς ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥς ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕς ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗς ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΑς

Ελπιζω να καταλαβαινεις τι γράφω και οχι να καταλαβαινεις αλλα λογια να αγαπιομαστε............
Επιγραμματικά, οι κλεφτες και λωποδυτες του ΠΑΣΟΚ πηγαν στον ΣΥΡΙΖΑ το οποιον ψηφιζει ο Ελληνικος λαος να κυβερνησει!!!!!!!! Δηλαδη να κυβερνησει το ΠΑΣΟΚ με αλλο χρωμα....δηλαδη τι ειχα Γιαννη μου τι ειχα παντα.....δλδ παλι ρεμουλες παλι σπατάλες, παλι υπέρογκο κρατος, παλι φακελακια, παλι, παλι ,παλι.......!!!!!! Εξάλλου τα λεει και ο αρχηγος τους ο Τσιπρας......''εμεις ειμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981'' τι αλλο θελεις απο αυτο?

Το ΛΑΟΣ, το ΔΗΚΚΙ, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ δεν εχουν κυβερνησει για να κλεψουν...........ετσι οποιαδηποτε μεταφορα προσωπικου απο και προς τα παραπανω κοματα κρινεται απολυτως νορμαλ.

οταν ομως π.χ ο αρχικλεφταρος Δ/της του πολιτικου γραφειου του Τσοχά μεχρι πριν μπει στην φυλακη ο τελευταιος, παει στο οποιοδηποτε κομμα που εχει ποσοστα να κυβερνησει και το οποιο αυτο κομμα διατεινεται για διαφανειες και την προστασια του ''δικιο του εργατη'' και αλλα ομορφα δεν νομιζεις οτι σε κοροιδευει καποιος? κι ας μην εχει κυβερνησει αυτος ο καποιος!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ilias vara Εμφάνιση μηνυμάτων
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.,.,.,.,.,.,

Δεν ειπε κανεις οτι φταινε για το παρελθον αλλα για το μελλον!! Διοτι αυτοι το 2012 εξαγγελουν χρεωκοπημενα προγραμματα του ΠΑΣΟΚ (Τσοβολα δωστα ολα) του 1985-1990...μονον που τωρα θα το λεμε ''Τσακαλωτε δωστα ολα'' ...αυτα που μας εφεραν εδω που ειμαστε σημερα. Αρα ειναι φταιχτες πριν καλα καλα αρχισουν και μαλιστα 5 φορες φταιχτες και ψευτες....αφου ξερουν τι συμβαινει και υποσχονται τα ιδια οπως τοτε.......με την ανευ αξιας δραχμη βεβαιως βεβαιως...........
τοτε θα δουμε αν θα μπορεις να πας στην Λαρισσα......

.........................................................................................

[/QUOTE]
Reply With Quote
Παλιό 17-07-2012, 19:15
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
[/SIZE]

τοτε θα δουμε αν θα μπορεις να πας στην Λαρισσα......

.........................................................................................
[/QUOTE]
ΑΑΑΑΑΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΦΑΓΟΥΡΕς

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΓΙΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ.,.,..,

ΛΑΚΗ ΑΚΟΥς
Reply With Quote
Παλιό 17-07-2012, 19:17
Uriah Heep Ο/Η Uriah Heep βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Κύριος, 54 ετών, πανεπιστημιακής μόρφωσης, γλωσσομαθής, εξαρθρογράφος, με ιδιόκτητο Προεδρικό Ranch και πολύ ελεύθερο χρόνο, ζητά απασχόληση ως Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Τηλέφωνο στο προφίλ.
Λογικαί τιμαί...

Last edited by Uriah Heep; 17-07-2012 at 19:56.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης