|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: IRON BUTT RALLY-11 DAYS/11000 MILES
Αυτά είναι!Τρία και κάτι ντεπόζιτα την ημέρα..
Party θα κάνει το υπουργείο οικονομικών..μέσω της φορολογίας των καυσήμων.. Last edited by VDR; 20-07-2013 at 02:36. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το απλό 5 ισως κ 6 τεποζιτα Αν πατας το γκάζι πάνω από 150... σε αυτοκονητόδρομο.... πως την καταπίνει την βενζ'ινα... χαχαχα ------------------------------------------------------------------------------------- Βλέπω 1300 κλικ στο νήμα κ εκπλήσσομαι... Τόσο ενδιαφέρον για σιδερόκωλη διαδρομή? ...πόσοι από εσας θα λέγατε ναι σε 1000 χιλιόμετρα σε μιάμιση μέρα... μην το κάνουμε και βουνό.... Αρχίστε να το συζητάτε με τον εαυτό σας κ την τσέπη σας αλλά κυρίως με τον πισινό σας Γιατί είναι από καιρό έτοιμο το πλάνο... 1000 χλμ στην Στερεά Ελλάδα με εκκίνηση Παρασκευή 17.00 κ πυρ κατά βούληση... μόνος όρος ο τερματισμός Σάββατο βράδυ..... στο Πευκί... Εδώ θα σας δω..... Δεκτές προτάσεις για όρους κ κανονισμό, γιατί θα παίξει κ βάθρο αλλά κ αξιοπρεπές βραβείο Πρωτοτυπες κ καινοτόμες ιδέες σχετικά, όση τρέλλα κ να έχουν θα ληφθούν υπόψιν... |
|
|||
|
|||
Μην ψαρωνεις
Τα 300 μπορεί να ειναι δικά μου, που με διαλυμενο γόνατο, λίγες μέρες πριν το νυστερι, μπαινοβγαίνω για να αισθάνομαι ότι κανω κάτι μοτοσυκλετιστικο. |
|
|||
|
|||
Περαστικά παληκάρι μου
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πιστεύω ένας 4000 σε 3 μέρες βγαίνει εντός συνόρων.αν δε πονέσει κολαρακι πως θα γίνει υπάρχει και η ιδέα ΟΡΜΕΝΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1250 περίπου καλο με 2 εναλλακτικές μια πο δυτικά μέσω ιονιας οδού και μια απο Αθηνών Θεσσαλονίκης εγω ψηνομαι
|
|
|||
|
|||
Φτιαχτε οτι θέλετε όπου θέλετε είμαι μεσα και βάλτε και κάποιο καλο βραβείο για να μην κατέβω τσάμπα
|
|
|||
|
|||
μια παρομοια φαση ειναι το 36ωρο...
δεν απεχει πολυ το ποσο σκληρο ειναι, εχει παει κανεις σας; |
|
|||
|
|||
IRON BUTT RALLY-11 DAYS/11000 MILES
Εκεί είναι περίπου 1400 με 2000 αναλόγως την χρονιά και τα μέρη.
Όλα σε ένα Σαββατοκύριακο και με ατελείωτα στροφιλίκια σε απίστευτα μέρη της Ελλάδας. Πραγματικά σιδηρο####ι , όσοι το βγάζουν όλο βεβαίως βεβαίως !!! Γιατί πιστέψτε με δεν το βγάζουν αρκετοί και ας θεωρούν τους εαυτούς τους γκανιαν !! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Last edited by peterv; 20-07-2013 at 13:20. |
|
|||
|
|||
αυτο ακριβως για αυτο το λεω...εχετε στο μυαλο σας οτι εκει στην Αμερικη μπορουν να βαλουν μερες δυσκολιες. Δηλαδη μια μερα να εχει 1800 χλμ αλλα να ειναι ολα ευθεια σχεδον και η αλλη να εχει 600 σε ορεινο δικτυο και λιγο πιο δυσκολα. Στην πανεμορφη χωρα μας δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις πανω απο 1000 χλμ συνεχομενα χωρις να ανεβεις βουνο καθολου εκτος αν το κανουμε απανω στην Εγνατια πανω-κατω οποιος αντεχει
|
|
|