|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πατιναρει
Ασχετο με το φάγωμα του δίσκου, άλλωστε έτσι φρενάρει το μεγαλύτερο ποσοστό των μοτοσυκλετιστών.
Last edited by aeriko; 11-02-2013 at 14:05. |
|
|||
|
|||
Οι αντλίες έχουν διαφορετικά συμπτώματα, από την εμπειρία μου πάντα.
Όταν έχει πρόβλημα η κύρια (επάνω) χρειάζεται περισσότερες από μία φορές πάτημα η μανέτα για να ενεργοποιηθεί η βοηθητική και να σπρώξει το έμβολο. Αν έχει πρόβλημα η βοηθητική (κάτω) τότε και πατημένη να είναι η μανέτα η μηχανή πέρνει πρωτοβουλία και ξεκινά. Φίλος που είχε πρόβλημα σε 05 με διαρροή από την τσιμούχα στροφάλου δεν παραπονέθηκε ποτέ για πατινάρισμα. Το μυαλό μου πάει εδώ στο #9, τραβηγμένο σενάριο να έχει στραβοπατήσει ή να μη στο έβαλαν κ καθόλου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. |
|
|||
|
|||
Ο μάστορας λοιπόν μου είπε οτι μετα απο πλύσιμο για 30 με 50 χλμ μένει κατι μέσα αλλα στεγνωνει άμεσα. Επίσης αν ήταν η αντλία δε θα έμπαιναν οι ταχύτητες καλα ...
Το πήγε μια βόλτα και πατιναρει ο δίσκος (μυρισε)... Πάμε για αλλαγή ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ... Ο τρόπος που οδηγαω φταίει !!!!! Τι να πω ! Συμπέρασμα : θα ζητήσω απο την BMW να μου κάνει μαθήματα πως να χειρίζομαι το συμπλεκτη γιατι αυτα που ξέρω τα τελευταία 20 χρόνια στα BMW δε μετράνε . Επίσης θα ζητήσω να γράψουν στα διαφημιστικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ Που μπορω να βρω δίσκο χτένι και πόσο; Υπαρχει κάποιο topic σχετικό; Θα χρειαστω και πλατο ; Last edited by cbak; 11-02-2013 at 17:08. |
|
|