|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟ www.teileineile.de
|
|
|||
|
|||
Τεο, φέτος 2 φορές χρειάστηκε να στείλω χρήματα στην Γερμανία, και το έκανα με το web banking της Αλφα τράπεζας. Πρέπει να αντιμετωπίσεις το σύστημα όμως γιατί δεν είναι έξπνο.. δηλ πρέπει να ξέρεις 1)ΙΒΑΝ Νο 2)Ονομα παραλήπτη όπως φαίνεται στην Τράπεζα του 3)Διεύθυνση ομοίως 4)BIC Νο παραλήπτριας Τραπεζας Αν ζητήσεις σαφείς οδηγίες από το web τμημα της Τράπεζας σου δεν θα έχεις κανένα προβλημα Στην περίπτωση μου το κόλλημα το έφαγα με το BIC Νο Τραπεζας Α χρεώνουν και κάτι αλλά ψιλά, για τα 200 που έστειλα με κράτησαν 3 ευρά |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
φιλε μου ειναι κυριοι στις συναλλαγες τους!εχω αγορασει με πιστωτικη καρτα και ολα καλα.
|
|
|||
|
|||
Και εγώ έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο μαγαζί! Μάλιστα είχα πάρει ένα μπουφάν ,το οποίο τελικά δεν μου έκανα, και το έστειλα πίσω και μου επιστρέψαν τα χρήματα!
|
|
|||
|
|||
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ....ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ!!!ΜΕ PAYPAL ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩς Κ ΠΩς ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!!!
|
|
|||
|
|||
Να ξέρεις ότι είναι παράνομο, υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία, και χρέωση για ποσά μέχρι 12.000€, είναι 30 λεπτά. Αλλά εδώ στο Ελλαδισταν......
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εχω παραγγειλη πολλες φορες και ολα ο.κ.
|
|
|||
|
|||
Ακόμα μια ψήφος για την αξιοπιστία, το μόνο "αρνητικό" που έχει είναι η καθυστέρηση στην παράδοση γιατί τα πράγματα έρχονται οδικός και διασχίζουν την μισή Ευρώπη και τα Βαλκάνια . Οπότε αν βιάζεστε κάτι μην το περιμένετε γρήγορα.
|
|
|||
|
|||
10 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ..
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ 100.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ!! | paschalis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 38 | 19-11-2011 14:46 |
KATAΛΟΓΟΣ ΑΠΟ SITE ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! | GEO_K | Χρήσιμα | 17 | 02-03-2011 10:26 |
TEILEINEILE... | panos1100gs | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 17 | 27-08-2010 23:13 |
ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ZUMO 660 KAI ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | dimisp | Πλοήγηση - Hardware και Software | 30 | 09-08-2010 11:48 |