|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Προσωπικά δε μίλησα για ιντερνετική ασφάλιση, θεωρώ όμως ότι το σάιτ αυτό και τα όμοιά του μας δίνουν μιά γενική εικόνα της αγοράς που καλό είναι να γνωρίζουμε.
Ο φίλος ασφαλιστής τον οποίο ρώτησα συγκεκριμένα για την Chartis, μου είπε ότι για γιαπωνέζικο 650 το κόστος βασικής ασφάλισης είναι 220 ευρώ το χρόνο. Επίσης ασφαλίζει μόνο σε ετήσια βάση. Τα BMW δεν τα ασφαλίζει αυτόματα, θέλει αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας της μηχανής κι αποφασίζει. Ισχύει; Συγγνώμη ρε φίλοι, αυτό εμένα περισσότερο προετοιμασία για ενδεχόμενη λαμογιά μου φαίνεται παρά σοβαρή εταιρεία δείχνει. Αναφέρομαι στην ετήσια βάση ασφάλισης. |
|
|||
|
|||
Ωραίο σάιτ!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
όλες οι σοβαρές εταιρείες ζητούν αντίγραφο αδείας κυκλοφορίας. Όσο για την ετήσια βάση, προσωπικά, ασφάλισα το RT στην Chartis με εξάμηνο συμβόλαιο. Ούτως ή άλλως, δεν υπήρχε έκπτωση στο ετήσιο. |
|
|||
|
|||
Σημαντικό θεωρώ,
πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ασφάλιση, να ρωτάμε πάνω από έναν ασφαλιστές. Έτσι, πληροφορούμεθα κατά το δυνατόν, τα μειονεκτήματα κάποιας ασφάλισης και πράττουμε αναλόγως... |
|
|||
|
|||
πολυ ωραιο site!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση τιμών Ελλάδος - Μεγ. Βρεττανίας από Νέο ΙΝΚΑ | frits | Ελλάδα | 11 | 15-05-2010 15:10 |